loading...

1 iulie, 10:18266

S-a încheiat "telenovela". Gonzalo Higuain revine la Juventus

Gonzalo Higuain (31 de ani), care a jucat din ianuarie sub formă de împrumut la Chelsea, va reveni la Juventus, unde îl va avea antrenor tot pe Maurizio Sarri.

Chelsea avea opţiunile de a plăti 18 milioane euro pentru împrumutul pentru încă un sezon sau 36 milioane euro pentru un transfer definitiv.

Chelsea a făcut apel la TAS

Clubul londonez a renunţat însă la argentinian, care a disputat 18 meciuri şi a marcat 5 goluri în toate competiţiile.

În acest moment, Chelsea are interdicţie de transferuri de la UEFA, dar gruparea de pe Stamford Bridge a făcut apel la TAS.

Gonzalo Higuain mai are doi ani de contract cu Juventus

Higuain, 31 ani, este legat sub contract cu Juventus până în 2021. În sezoanele 2016/2017 şi 2017/2018, argentinianul a disputat 105 meciuri şi a marcat 55 goluri în toate competiţiile pentru ''Bătrâna Doamnă''.

În urmă cu 3 ani, atacantul argentinian a fost protagonistul unuia dintre cele mai controversate transferuri din ultimul timp, de la Napoli la rivala "de moarte" Juventus. Bianconerii au plătit, în vara lui 2016, 90 de milioane de euro pentru Higuain.

În sezonul trecut, vârful a fost împrumutat la AC Milan și la Chelsea. Higuain a mai lucrat sub comanda lui Maurizio Sarri la Napoli și la Chelsea.

  • 31 de ani are Higuain
  • 35 de milioane de euro e cota de piață a lui Higuain
  • 2 ani de contract mai are argentinianul cu Juventus
sursa DigiSport.ro
0
Noutați asemănătoare