Reguli de circulație în siguranță în coloana de bicicliști

Week-end-ul acesta, capitala noastră va găzdui cea mai grandioasă cursă anuală de ciclism - „Chișinău Criterium 2019”. În cadrul evenimentului sportiv se va desfășura cursa distractivă în masă „VELO FUN by Skoda”, care va trece pe străzile principale ale capitalei și la care vor participa mii de amatori de ciclism.

24 mai, 12:18100
Linella oferă doza de energie necesară la „Chișinău Criterium”

Rețeaua de magazine Linella promovează activ acțiunile care susțin mișcarea în aer liber și stilul de viață sănătos, astfel, în cadrul cursei urbane de ciclism – „Chișinău Criterium 2019”, Linella va pune la dispoziția tuturor cicliștilor doza de energie și vitalitate de care au nevoie, oferindu-le fructe proaspete și glucoză, pe parcursul și la finalul cursei.

24 mai, 12:0950
Gerard Pique a vorbit despre "coșmarul" de pe Anfield

Barcelona a trăit un coșmar și în această ediție a Ligii Campionilor. Catalanii au fost eliminați dramatic în semifinalele UEFA Champions League. Barcelona a câștigat prima manșă cu Liverpool, cu scorul de 3-0 și nimic nu părea că îi poate bara lui Messi drumul spre o nouă finală a Ligii Campionilor.

24 mai, 12:0160
Dan Olaru vorbește despre tirul cu arcul

Echipa #diez lansează un nou proiect. În cadrul proiectului #Sportul meu există, invitații vor vorbi despre sportul pe care îl practică și cum au reușit aceștia să ajungă la succesul pe care îl au.

24 mai, 10:18100
Cursa urbană de ciclism „Chișinău Criterium 2019” va începe mâine

Pe 25 mai va avea loc cea de-a șasea ediție anuală a cursei urbane de ciclism „Chișinău Criterium 2019”. Evenimentul sportiv va dura două zile: sâmbătă se va desfășura competiția de duatlon pentru copii și cursa de divertisment în masă „VELO FUN by SKODA”, iar duminică, 26 mai – cursa de ciclism „Chișinău Criterium” cu trei distanțe: „15 km by Naturalis (MTB ONLY)”, 30 km by Technosoft (MTB + ROAD)” și „60 km (ROAD ONLY)”.

24 mai, 07:29260
23 aprilie, 11:2160

S-a răzgândit! Sorin Colceag rămâne la Zimbru

După ce s-a anunţat despre plecarea de la Zimbru Chișinău a antrenorului Sorin Colceag, tehnicianul român a revenit totuşi pe banca tehnică a ’’galben-verzilor”. Acesta a declarat că a decis să rămână la formația de pe strada Butucului după o discuție cu patronul clubului, Nicolae Ciornîi.

Din păcate pentru cel mai vechi club din țară, ”galben-verzii” au pierdut partida de pe teren propriu cu Sfîntul Gheorghe din etapa a şasea a Diviziei Naționale, scor 1-2. Gazdele au marcat primele în minutul 13 prin Dan Pîslă.

“Sfinții” au restabilit egalitatea în minutul 27 prin Alexandru Suvorov, care a profitat de nesinсronizarea dintre portarul Maxim Covaliov și defensivă.  

Scorul final a fost stabilit patru minute mai târziu de armeanul Gareghin Chiracosian.

A fost a cincea înfrângere suferită de Zimbru în cele 6 partide disputate în campionat. Î

ntr-un alt meci al etapei a 6-ea, la Orhei, Speranța Nisporeni a remizat cu Petrocub Hîncești, scor 1-1. Speranța a deschis scorul în minutul 13 prin Alișer Mirzoev.  

Hînceștenii au egalat în minutul 22 prin Dan Taras. Petrocub nu a mai câștigat vreun meci după victoria din prima etapă a campionatului.

noi.md

0
Noutați asemănătoare