loading...

Starul TNT-ului rus va participa la Purcari Wine Run 2019

Actorul emerit, starul serialelor rusești „Univer” și „Sașa Tanea” Andrei Gaidulean, vine la Chișinău ca să-și petreacă weekendul în orașul natal. Un alt motiv al sosirii sale mai este și participarea la cursa de alergare de tip trail „Purcari Wine Run 2019”.

23 august, 13:11230
FMF lansează campania „Susține echipa Țării”

Federația Moldovenească de Fotbal a lansat joi, 22 august, campania „Susține echipa Țării”. Campania presupune popularizarea fotbalului în rândurile cetățenilor. În cadrul campaniei vor fi organizate mai multe evenimente dedicate suporterilor.

23 august, 06:29761
Istorii simple. Ilie Dercaci

Iar noi continuăm seria de „Istorii Simple” din cadrul Maratonului Internațional Chișinău și, de această dată, în centrul atenției îl avem pe Ilie Dercaci, persoana care a reușit să ajungă la distanța de semimaraton cu ajutorul forței psihice.

21 august, 11:53370
23 aprilie, 11:21169

S-a răzgândit! Sorin Colceag rămâne la Zimbru

După ce s-a anunţat despre plecarea de la Zimbru Chișinău a antrenorului Sorin Colceag, tehnicianul român a revenit totuşi pe banca tehnică a ’’galben-verzilor”. Acesta a declarat că a decis să rămână la formația de pe strada Butucului după o discuție cu patronul clubului, Nicolae Ciornîi.

Din păcate pentru cel mai vechi club din țară, ”galben-verzii” au pierdut partida de pe teren propriu cu Sfîntul Gheorghe din etapa a şasea a Diviziei Naționale, scor 1-2. Gazdele au marcat primele în minutul 13 prin Dan Pîslă.

“Sfinții” au restabilit egalitatea în minutul 27 prin Alexandru Suvorov, care a profitat de nesinсronizarea dintre portarul Maxim Covaliov și defensivă.  

Scorul final a fost stabilit patru minute mai târziu de armeanul Gareghin Chiracosian.

A fost a cincea înfrângere suferită de Zimbru în cele 6 partide disputate în campionat. Î

ntr-un alt meci al etapei a 6-ea, la Orhei, Speranța Nisporeni a remizat cu Petrocub Hîncești, scor 1-1. Speranța a deschis scorul în minutul 13 prin Alișer Mirzoev.  

Hînceștenii au egalat în minutul 22 prin Dan Taras. Petrocub nu a mai câștigat vreun meci după victoria din prima etapă a campionatului.

noi.md

0
Noutați asemănătoare