TVR MOLDOVA - partenerul media al cursei „Chișinău Criterium 2019”

Partenerul media al celei de-a șasea curse anuale urbane de ciclism „Chișinău Criterium 2019” este portalul de știri TVR MOLDOVA. Cursa va avea loc pe 26 mai și se va desfășura de-a lungul străzilor centrale din Chișinău. Participanții la competiție urmează să depășească trei distanțe la alegere: 15 km, 30 km sau 60 km.

18 mai, 11:19150
Roger Federer sare în apărarea lui Nick Kyrgios

Nick Kyrgios a șocat din nou lumea tenisului. După ce a făcut la Roma, australianul a fost amendat. Acesta a părăsit terenul după ce s-a certat cu un suporter și a fost sancționat de arbitru. Kyrgios a aruncat cu un scaun în teren, după care a plecat la vestiare. Roger Federer consideră că o amendă este suficientă pentru jucătorul de 24 de ani.

17 mai, 13:00210
Un nou premiu pentru Messi

Lionel Messi a mai primit un premiu, dar de această dată unul care nu recompensează performanțele sportive. Starul Barcelonei a primit "Creu de Sant Jordi" (crucea Sfântului Gheorghe), una dintre cele mai mari distincții civile acordate de provincia Catalunya, depășită doar de Medalia de aur a "Generalitat de Catalunya".

17 mai, 10:41230
23 aprilie, 11:2150

S-a răzgândit! Sorin Colceag rămâne la Zimbru

După ce s-a anunţat despre plecarea de la Zimbru Chișinău a antrenorului Sorin Colceag, tehnicianul român a revenit totuşi pe banca tehnică a ’’galben-verzilor”. Acesta a declarat că a decis să rămână la formația de pe strada Butucului după o discuție cu patronul clubului, Nicolae Ciornîi.

Din păcate pentru cel mai vechi club din țară, ”galben-verzii” au pierdut partida de pe teren propriu cu Sfîntul Gheorghe din etapa a şasea a Diviziei Naționale, scor 1-2. Gazdele au marcat primele în minutul 13 prin Dan Pîslă.

“Sfinții” au restabilit egalitatea în minutul 27 prin Alexandru Suvorov, care a profitat de nesinсronizarea dintre portarul Maxim Covaliov și defensivă.  

Scorul final a fost stabilit patru minute mai târziu de armeanul Gareghin Chiracosian.

A fost a cincea înfrângere suferită de Zimbru în cele 6 partide disputate în campionat. Î

ntr-un alt meci al etapei a 6-ea, la Orhei, Speranța Nisporeni a remizat cu Petrocub Hîncești, scor 1-1. Speranța a deschis scorul în minutul 13 prin Alișer Mirzoev.  

Hînceștenii au egalat în minutul 22 prin Dan Taras. Petrocub nu a mai câștigat vreun meci după victoria din prima etapă a campionatului.

noi.md

0
Noutați asemănătoare