loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:556340
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0018520
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:005800
14 august, 10:18465

Салах сыграл в футбол с безногим мальчиком из Казахстана (Видео)

Мохамед Салах / Getty Images

Нападающий сборной Египта и Ливерпуля Мохамед Салах готовится к предстоящему матчу против Челси за Суперкубок УЕФА, который состоится в среду, 14 августа, на стадионе Водафон-Арена в Стамбуле.

На одной из тренировок звездный футболист осуществил мечту 10-летнего Али Турганбекова из Казахстана, у которого нет ног. Салах пригласил мальчика на тренировку и сыграл с ним в футбол. Видео невероятно трогательного момента опубликовал официальный Facebook-аккаунт Ливерпуля.

Встреча произошла при поддержке благотворительного фонда УЕФА, который помогает нуждающимся детям осуществить их мечты.

sursa isport.ua
0