loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:556500
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0018840
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:005960
17 iulie, 05:46484

Sheriff a cîștigat la Tbilisi, dar a fost eliminată

Sheriff Tiraspol a fost eliminată din Champions League din primul meci, asta deși a cîștigat în deplasare, scor 3-1 la Tbilisi. 

Tiraspolenii au pierdut de la Saburtalo Tbilisi acasă, scor 1-3. Campioana Moldovei a început meciul în forță, și în minutul 11 deja conduceau cu 0-3. Georgienii și-au revenit, au păstrat scorul pe tabelă iar în a doua repriză, a primit gol în minutul 59. 

Sheriff a mai avut, pe final de meci și un jucător eliminat. Campioana Moldovei va continua parcursul european în Europa League.

sursa Diez.md
0
Noutați asemănătoare