loading...

Istorii simple. Ilie Dercaci

Iar noi continuăm seria de „Istorii Simple” din cadrul Maratonului Internațional Chișinău și, de această dată, în centrul atenției îl avem pe Ilie Dercaci, persoana care a reușit să ajungă la distanța de semimaraton cu ajutorul forței psihice.

21 august, 11:53200
Patru boxeri au fost desemnaţi cei mai buni la ”Cupa Independenţei”

Boxerii Iaroslav Ivanov (60 kg), Mihail Socinsky (91 kg), ambii din Polonia, Anton Stelimahov (Belarus) şi Davron Bozorov (69 kg, R. Moldova), câştigători în categoriile lor de greutate, au fost desemnaţi cei mai tehnici la turneul internaţional care s-a încheiat duminică, 18 august la Grimăncăuţi (Briceni), relatează MOLDPRES.

20 august, 09:44390
17 iulie, 05:46135

Sheriff a cîștigat la Tbilisi, dar a fost eliminată

Sheriff Tiraspol a fost eliminată din Champions League din primul meci, asta deși a cîștigat în deplasare, scor 3-1 la Tbilisi. 

Tiraspolenii au pierdut de la Saburtalo Tbilisi acasă, scor 1-3. Campioana Moldovei a început meciul în forță, și în minutul 11 deja conduceau cu 0-3. Georgienii și-au revenit, au păstrat scorul pe tabelă iar în a doua repriză, a primit gol în minutul 59. 

Sheriff a mai avut, pe final de meci și un jucător eliminat. Campioana Moldovei va continua parcursul european în Europa League.

sursa Diez.md
0
Noutați asemănătoare