loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:556680
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0019080
1 ianuarie, 09:25641

Sheriff a dominat anul fotbalistic 2017 pe plan intern

Sheriff Tiraspol a dominat anul fotbalistic 2017 pe plan intern. Echipa condusă de italianul Roberto Bordin cu mulţi străini în lot, şi-a adjudecat în acest an trei trofee. Viespele au fost la un pas să scrie istorie, iar din visul interzis, primăvara europeană se putea transforma într-o frumoasă realitate.

La 20 de ani de la fondarea clubului, viespele au dominat cu autoritate Divizia Naţională şi Cupa Moldovei. Elevii lui Roberto Bordin şi-au adjudecat Cupa după 5-0 în finală cu Zaria, iar pe 30 mai, într-un meci de aur au dispus la penalty-uri de Dacia, scor 3-0, după, ce timpul regulamentar s-a încheiat 1-1.

Forma bună a continuat şi în cupele europene. Sheriff a ajuns în grupele Ligii Europei, iar după ce a bătut Lokomotiv în deplasare şi Zlin acasă, a fost aproape de o calificare istorică în primăvara europeană. Meciul de la Copenhaga a fost pierdut, însă asta o va face pe Sheriff mai puternică. Tiraspolenii şi-au adjudecat şi ediţia intermediară a Diviziei Naţionale. Viespele au fost mai bune decât Dacia, Milsami şi Zaria la toate capitolele. Revelaţia anului este fără îndoială Vitalie Damaşcan. Atacantul de 18 ani al Sheriff-ului a marcat peste 20 de goluri în toate competiţiile, iar acum se află în atenţia clubului italian Torino.

Pe fundalul jocului slab practicat de lupii galbeni şi Zimbru, la rampă a ieşit Petrocub Hînceşti, pentru care 2017 a fost un an incredibil. Aflată pe locul cinci înaintea ultimelor etape, formaţia lui Lilian Popescu a dat toate planurile peste cap. A învins Zimbru cu 4-0, a profitat de înfrângerile suferite de către Dacia şi Zaria, iar acum va juca în Liga Europei.

Dezamăgirea anului a fost naţionala de fotbal. Sub conducerea lui Igor Dobrvolski, Moldova a remizat cu Israel şi Georgia şi a suferit înfrângeri cu Austria în două rânduri, Ţara Galilor, Serbia, Turcia şi Irlanda. A avut o singură victorie în amicalul cu Malta. Tricolorii au rămas restanţieri la capitolul joc prestat şi puncte acumulate. Evenimentului anului a fost prezenţa la Chişinău a lui Gareth Bale împreună cu naţionala Ţării Galilor. Starul de 100 de milioane de euro a lui Real Madrid a fost practic inexistent pe teren.

Dintre liderii naţionalei, la echipa de club cel mai bine a jucat Alexandru Epureanu. El a devenit vicecampion al Turciei cu Istanbul, a fost aproape de grupele Ligii Campionilor şi a încheiat anul 2017 pe primul loc în Superliga.

sursa trm.md
0
Noutați asemănătoare