loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:554250
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0015270
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:004120
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:373440
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:234990
astăzisăptămânălunăan
26 iulie, 06:01698

Sheriff a obținut un rezultat bun la Baku! Campioana Moldovei a remizat cu Karabakh

Campioana Moldovei, Sheriff, a remizat în partida tur din turul trei preliminar al Ligii Cmapionilor de la Baku cu Karabakh, scor 0-0. Calificarea se va decide pe 1 august la Tiraspol.


Sheriff Tiraspol a terminat la egalitate partida de la Baku cu Karabakh, scor 0-0. Antrenorul italian al tiraspolenilor, Roberto Bordin, a început surprinzător cu Petru Racu la mijlocul terenului. Fiind fundaș de meserie, Racu l-a înlocuit pe olandezul Jeremy de Nooijer, care a ratat această partidă, după ce a fost eliminat în partida retur cu albanezii de la Kukesi.

Gazdele au dominat ostilitățile din teren, creând numeroase ocazii la poarta galben-negrilor. Portarul croat al Sheriff-ului, Zvonimir Mikulic, a prins o zi bună, reușind câteva intervenții bune.

Sheriff a avut doar o singură ocazie la poarta azerilor, Racu ratând din apropierea porții.

"A fost un meci greu. În prima repriză am jucat mai bine, însă în mitanul secund am fost nevoiți mai mult să ne apărăm. Unica noastră speranță în această partidă a fost să marcăm în urma unui contraatac, nu am putut spera la mai multe" - a declarat la finele partidei, antrenorul celor de la Sheriff Tiraspol, Roberto Bordin.

Echipa care va evolua în play-off-ul Ligii Campionilor se va decide pe 1 august la Tiraspol. Partida va începe la ora 20:00.

sursa Unimedia
0

loading...

Noutați asemănătoare