loading...

Sporter Shop: ce suvenire veți putea cumpăra ca amintire despre Maraton

Dragi participanți și invitați ai celei de-a cincea ediții aniversare a „Maratonului Internațional Chișinău”, vă aducem la cunoștință că pe teritoriul SportExpo din cadrul orășelului sportiv al evenimentului va funcționa magazinul „SporterShop”, unde veți putea achiziționa tot felul de suvenire și lucrușoare interesante cu logo-ul maratonului.

19 сентября, 06:58970
21 мая, 08:26505

Sheriff a suferit primul eşec, iar Zaria a obţinut prima victorie

Sheriff Tiraspol a suferit prima înfrângere în campionatul naţional de fotbal, ediţia 2018, etapa a opta, disputată ieri, iar Zaria Bălţi a repurtat prima victorie.

Sheriff a fost învinsă, la Hânceşti, cu scorul 1-0, de Petrocub din localitate. Unicul gol al partidei a fost marcat de Ivanov în minutul 53. El s-a remarcat cu un şut precis, executat din vecinătatea careului de 16 metri, pe jos, în colţul stâng al porţii.

Zaria a întrecut-o pe Speranţa Nisporeni, pe teren propriu, cu scorul 2-1. Golurile echipei-gazdă au fost înscrise de Rusu (53) şi Apostol (81). Oaspeţii au redus din handicap cu un penalty executat de Iurcu în minutul 90.

„În prima repriză a fost, în fond, un joc poziţional de ambele părţi. Am început nereuşit cea de-a doua jumătate a partidei. Speranţa a avut ocazii de a marca, dar a ratat. Apoi am înscris. După primul gol am avut două şanse de a înscrie, dar le-am irosit. La 2-0 ne-am calmat şi am primit în final un gol”, a declarat la conferinţa de presă antrenorul bălţenilor Vlad Goian. „Sunt mulţumit de prestaţia echipei. Toţi au jucat bine, s-au dăruit exemplar în teren. Am comis, însă, cîteva erori individuale şi am fost pedepsiţi”, a spus antrenorul formaţiei Speranţa, Cristian Efros.

În celelalte partide ale etapei a opta au fost înregistrate următoarele rezultate: Zimbru Chişinău – Milsami Orhei 0-0, Dinamo-Auto Tiraspol – Sfântul Gheorghe Suruceni 0-0.

источник moldpres.md
0
Похожие новости