loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:556290
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0018430
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:005760
10 iulie, 05:55464

Sheriff întâlnește astăzi Saburtalo în cadrul preliminariilor Ligii Campionilor

Astăzi la Arena Principală a complexului sportiv Sheriff va fi disputat meciul primului tur preliminar al Ligii Campionilor, în care FC Sheriff va găzdui FC Saburtalo din Georgia. Partida se va începe la ora 20:00.

Sheriff - Saburtalo (Georgia)
Data și ora:
 10 iulie, 20:00.

Locul disputării: Tiraspol, complexul sportiv Sheriff.

Arbitru: Iwan Arwel Griffith (Țara Galilor).

Vremea: +21, senin.

Live text: UEFA.com.

sursa moldfootball.com
0
Noutați asemănătoare