loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:554020
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0014970
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:003950
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:373330
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:234850
astăzisăptămânălunăan
5 august, 11:39484

Sheriff s-a calificat în următoarea etapă a Ligii Europa la fotbal

Echipa Sheriff Tiraspol a promovat joi, 1 august, în turul doi preliminar al Ligii Europa la fotbal, relatează MOLDPRES.

Asta după ce a încheiat, pe teren propriu, la egalitate (1-1) meciul retur cu formația Partizani Tirana (Albania). Autorii golurilor marcate sunt Asani (29, 0-1) – Nduaie (63, 1-1). În tur, aceasta a învins cu scorul 1-0.

În prima repriză, oaspeții au avut o mică superioritate și au materializat-o prin golul marcat. Gazdele au echilibrat jocul în a doua jumătate a partidei și au înscris golul ce a permis calificarea în următorul tur al competiției.

”Nu înțeleg de ce jucăm timorați, cu frică, acasă, în fața propriilor spectatori. Am comis multe greșeli în prima repriză. Avem mult de lucru la antrenamente pentru a nu le repeta pe viitor. AIK, viitoarea adversară, este un club mai puternic decât Partizani”, a declarat la conferința de presă antrenorul echipei Sheriff, Zoran Zekici. 

”Am avut o șansă extraordinară de a marca încă un gol la scorul 1-0, dar am ratat-o. Dacă am fi înscris, ar fi fost o altă poveste. N-a fost, însă, să fie și acum putem vorbi doar despre greșelile comise și de ce nu ne-am calificat în etapa următoare”, a spus antrenorul formației Partizani, Franco Lerda.

La meci au asistat aproximativ șapte mii de spectatori.

Pe 8 august, Sheriff va disputa pe teren propriu meciul tur cu echipa AIK (Suedia). Sheriff este unica echipă moldovenească care evoluează în Liga Europa.

sursa moldpres.md
0

loading...

Noutați asemănătoare