loading...

În capitală are loc cel de-al cincilea Maraton Internațional Chișinău

Astăzi, 29 septembrie, la Chișinău se desfășoară cel mai de amploare eveniment sportiv al anului – cea de-a cincea ediție aniversară a „Maratonului Internațional Chișinău”. Participanții deja se adună în PMAN, se pregătesc și așteaptă anunțarea startului competiției.

29 septembrie, 04:55820
Urmăriți maratonul LIVE

Duminică, 29 septembrie, în Piața Marii Adunări Naționale se va desfășura cea de-a cincea ediție aniversară a „Maratonului Internațional Chișinău”. Mult așteptatul festival sportiv va reuni mii de sportivi din toate colțurile lumii, care urmează să-și depășească distanțele și să concureze pentru titlul de cel mai rapid alergător. Competiția va putea fi urmărită live pe pagina oficială „Chișinău Marathon” de pe Facebook.

27 septembrie, 16:00940
19 iunie, 07:33204

Speranța a schimbat stadionul pe care va găzdui adversarii în Cupele Europene

Conform informației portalului Moldfootball.com, recent Speranța a schimbat stadionul pe care va găzdui adversarii în Liga Europei. În locul complexului sportiv din Orhei, administrația formației din Nisporeni a ajuns la o înțelegere de a evolua pe arena internațională la stadionul Zimbru.

Pe acest stadion va găzdui meciurile din Liga Europei și Petrocub-Hîncești. În legătură cu acest lucru UEFA a introdus modificări în programul perechii - Speranța - Neftchi. Astfel, pe teren propriu Speranța va juca pe 11 iulie cu azerii, iar returul se va disputa la Baku pe 18 iulie.

Petrocub va juca primul meci în deplasare cu ciprioții de la AEK Larnaca pe 11 iulie, iar returul va avea loc pe 18 iulie la Chișinău, la stadionul Zimbru.

sursa moldfootball.com
0
Noutați asemănătoare