loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:554250
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0015270
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:004120
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:373440
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:234990
24 iunie, 14:19423

Titlurile de campioni ale Turneului Kids Cup 2019 au mers la Chişinău

Titlurile de campioni ale Turneului Kids Cup 2019 au mers la Chişinău. Echipa Şcolii de fotbal Zimbru şi a Clubului Sportiv Buiucani au cucerit medaliile la cele două categorii de vârstă ale competiţiei, desfăşurată în localitatea Sireţi din raionul Străşeni, la care Moldova 1 a fost partener media, relatează Mesager.

La categoria de vârstă 2010, titlul de campioană i-a revenit echipei Clubului sportiv pentru copii şi tineret Buiucani din capitală.

Chiar dacă sunt abia la început de cale, unii dintre ei şi-au ales deja şi un idol.

În finala mică a categoriei de vârstă 2010, Zimbru a dispus de Atletic Străşeni cu scorul de 4-2.

Organizatorii îşi propun ca turneul să devină unul tradiţional.

La final, organizatorii au desemnat cei mai buni jucători ai turneului. Astfel, Zimbru s-a ales cu două menţiuni prin cel mai bun portar şi cel mai bun goalkeeper. Cel mai bun atacant al turneului a fost nominalizat de la echipa Buiucani, iar de titlurile de cel mai bun fundaş şi mijlocaş s-a ales Sportul Chişinău, respective Atletic Străşeni.

sursa trm.md
0
Noutați asemănătoare