loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:554250
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0015270
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:004120
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:373440
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:234990
2 iulie, 08:13231

Tottenham aduce, în sfârșit, un jucător, după mai bine de un an

Tanguy Ndombele (22 de ani) va efectua astăzi vizita medicală, înaintea transferului la Tottenham Hotspur, informează ziarul britanic The Guardian.

Transferul mijlocașului francez de la Lyon se învârte în jurul sumei de 62 milioane de euro, dar se poate ridica până la 72 milioane de euro, în funcție de bonusuri. Este prima mutare importantă pe care echipa londoneză o face după mai bine de 12 luni. Sezonul trecut nu au fost aduse întăriri pe White Hart Lane.

Suma de transfer a lui Tanguy Ndombele - record pentru Tottenham, dar și pentru Lyon

Dacă va efectua cu succes vizita medicală, Ndombele va deveni cel mai scump jucător transferat de Tottenham, depășindu-l pe Davinson Sanchez, achiziționat acum două sezoane pentru 40 milioane de euro, de la Ajax.

În același timp, suma transferului va fi și cea mai mare sumă încasată de Lyon pentru un jucător. Recordul este deținut în prezent de Alexandre Lacazette, care a fost vândut sezonul trecut pentru 53 de milioane de euro tot unei echipe din Premier League, Arsenal Londra.

sursa DigiSport.ro
0
Noutați asemănătoare