loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:556680
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0019080
8 august, 07:13459

UEFA a delegat doi oficiali din Moldova la meciurile din cadrul Ligii Campionilor

UEFA a delegat 2 oficiali din Republica Moldova la jocuri oficiale internaţionale. Oficialii moldoveni au fost delegați pentru jocurile din cadrul Ligii Campionilor.

În Liga Campionilor, Vladimir Antoniv va fi Observator de arbitri UEFA la meciul APOEL (Cipru) – Qarabağ (Azerbaidjan) din cadrul turului trei preliminar. Partida va avea loc la 6 august pe stadionul Stadionul „GSP” din orașul Nicosia.

Olga Tanschi a fost numită Observator de arbitri UEFA la meciurile grupei 10 din cadrul preliminariilor Ligii Campionilor la fotbal feminin, programate în perioada 7-13 august în Lituania. La mini-turneu participă echipele Birkirkara (Malta), Vllaznia (Albania), Wexford Youths Women’s FC (Irlanda), Gintra Universitetas (Lituania).

sursa Diez.md
0
Noutați asemănătoare