loading...

Aqua unIQa se pregătește pentru cursa Maratonul de Crăciun by Naturalis

Se apropie acele zile în care și cei mari, și cei mici se bucură și se încarcă de emoții magice. Aqua unIQa îți propune să întâmpini sărbătorile într-un mod neobișnuit - participând la Maratonul de Crăciun by Naturalis, care se va desfășura pe 22 decembrie, în PMAN

27 noiembrie, 10:12580
9 iulie, 10:23214

UEFA a delegat șase oficiali din Moldova la meciurile internaţionale

UEFA a delegat 6 oficiali din Republica Moldova la jocuri oficiale internaţionale. Oficialii moldoveni au fost delegați pentru jocurile din cadrul Ligii Europei și Ligii Campionilor.

Vladimir Antonov va lucra în calitate de Observator de arbitri UEFA la meciul Slovan (Slovacia) – FK Sutjeska (Muntenegru) din cadrul primului tur preliminar al Ligii Campionilor. Partida va avea loc la 10 iulie pe stadionul „Národný futbalový štadión” din Bratislava.

În Liga Europei, Sergiu Lisnic a fost numit Delegat UEFA la meciul dintre Ventspils (Letonia) și Teuta (Albania), programat pe 11 iulie la stadionul din Ventspils.

În cadrul aceleiași competiții, întâlnirea Flora (Estonia) – Radnički Niš (Serbia) va fi deservită de arbitrul Alexandru Tean (foto), ajutat de asistenții Anatolie Bodean și Vasile Ermișchin, precum și de al patrulea oficial – Piotr Stoianov. Partida va avea loc la stadionul „A. Le Coq Arena” din Tallinn.

sursa Diez.md
0
Noutați asemănătoare