loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:558070
9 iulie, 10:23424

UEFA a delegat șase oficiali din Moldova la meciurile internaţionale

UEFA a delegat 6 oficiali din Republica Moldova la jocuri oficiale internaţionale. Oficialii moldoveni au fost delegați pentru jocurile din cadrul Ligii Europei și Ligii Campionilor.

Vladimir Antonov va lucra în calitate de Observator de arbitri UEFA la meciul Slovan (Slovacia) – FK Sutjeska (Muntenegru) din cadrul primului tur preliminar al Ligii Campionilor. Partida va avea loc la 10 iulie pe stadionul „Národný futbalový štadión” din Bratislava.

În Liga Europei, Sergiu Lisnic a fost numit Delegat UEFA la meciul dintre Ventspils (Letonia) și Teuta (Albania), programat pe 11 iulie la stadionul din Ventspils.

În cadrul aceleiași competiții, întâlnirea Flora (Estonia) – Radnički Niš (Serbia) va fi deservită de arbitrul Alexandru Tean (foto), ajutat de asistenții Anatolie Bodean și Vasile Ermișchin, precum și de al patrulea oficial – Piotr Stoianov. Partida va avea loc la stadionul „A. Le Coq Arena” din Tallinn.

sursa Diez.md
0
Noutați asemănătoare