loading...

23 aprilie, 13:13131

Zlatan Ibrahimovic, următorul James Bond? Imaginea postată pe Instagram

Zlatan Ibrahimovic (37 de ani) nu și-a ascuns intenția de a se apuca de actorie după ce se retrage din fotbal. Starul suedez pare să își fi ales și rolul pe care vrea să îl interpreteze.

Astfel, starul celor de la LA Galaxy a postat pe Instagram o fotografie în care apare în costum pe o canapea și are un trabuc în mână. "Inspectorul Clouseax și Agentul 007", a fost mesajul care a însoțit fotografia, suficient pentru cei de la AS să se întrebe dacă suedezul va fi următorul James Bond, cel mai faimos spion din cinematografie.

În doar câteva ore, postarea lui Zlatan Ibrahimovic a strâns sute de mii de like-uri.

Zlatan Ibrahimovic. Sursa: Instagram

Zlatan Ibrahimovic a recunoscut că are un idol: "A fost cel mai bun"

Zlatan Ibrahimovic a făcut o apreciere la care nu se aștepta nimeni. Excentricul atacant suedez a acceptat că nu el poate fi numit cel mai bun fotbalist din lume. Atacantul de la LA Galaxy îl are ca idol pe brazilianului Ronaldo, de al cărui joc a fost cucerit.

"Pentru mine, Ronaldo a fost cel mai bun. Un jucător complet: de fiecare dată când atingea mingea se întâmpla ceva. El reprezenta fotbalul pentru că fiecare jucător visa să fie ca el şi a fost un mare exemplu", a spus suedezul de 37 de ani.

sursa DigiSport.ro
0
Noutați asemănătoare