TVR MOLDOVA - partenerul media al cursei „Chișinău Criterium 2019”

Partenerul media al celei de-a șasea curse anuale urbane de ciclism „Chișinău Criterium 2019” este portalul de știri TVR MOLDOVA. Cursa va avea loc pe 26 mai și se va desfășura de-a lungul străzilor centrale din Chișinău. Participanții la competiție urmează să depășească trei distanțe la alegere: 15 km, 30 km sau 60 km.

18 mai, 11:19150
Roger Federer sare în apărarea lui Nick Kyrgios

Nick Kyrgios a șocat din nou lumea tenisului. După ce a făcut la Roma, australianul a fost amendat. Acesta a părăsit terenul după ce s-a certat cu un suporter și a fost sancționat de arbitru. Kyrgios a aruncat cu un scaun în teren, după care a plecat la vestiare. Roger Federer consideră că o amendă este suficientă pentru jucătorul de 24 de ani.

17 mai, 13:00210
Un nou premiu pentru Messi

Lionel Messi a mai primit un premiu, dar de această dată unul care nu recompensează performanțele sportive. Starul Barcelonei a primit "Creu de Sant Jordi" (crucea Sfântului Gheorghe), una dintre cele mai mari distincții civile acordate de provincia Catalunya, depășită doar de Medalia de aur a "Generalitat de Catalunya".

17 mai, 10:41230
23 aprilie, 13:1361

Zlatan Ibrahimovic, următorul James Bond? Imaginea postată pe Instagram

Zlatan Ibrahimovic (37 de ani) nu și-a ascuns intenția de a se apuca de actorie după ce se retrage din fotbal. Starul suedez pare să își fi ales și rolul pe care vrea să îl interpreteze.

Astfel, starul celor de la LA Galaxy a postat pe Instagram o fotografie în care apare în costum pe o canapea și are un trabuc în mână. "Inspectorul Clouseax și Agentul 007", a fost mesajul care a însoțit fotografia, suficient pentru cei de la AS să se întrebe dacă suedezul va fi următorul James Bond, cel mai faimos spion din cinematografie.

În doar câteva ore, postarea lui Zlatan Ibrahimovic a strâns sute de mii de like-uri.

Zlatan Ibrahimovic. Sursa: Instagram

Zlatan Ibrahimovic a recunoscut că are un idol: "A fost cel mai bun"

Zlatan Ibrahimovic a făcut o apreciere la care nu se aștepta nimeni. Excentricul atacant suedez a acceptat că nu el poate fi numit cel mai bun fotbalist din lume. Atacantul de la LA Galaxy îl are ca idol pe brazilianului Ronaldo, de al cărui joc a fost cucerit.

"Pentru mine, Ronaldo a fost cel mai bun. Un jucător complet: de fiecare dată când atingea mingea se întâmpla ceva. El reprezenta fotbalul pentru că fiecare jucător visa să fie ca el şi a fost un mare exemplu", a spus suedezul de 37 de ani.

sursa DigiSport.ro
0
Noutați asemănătoare