loading...

Sporter Shop: ce suvenire veți putea cumpăra ca amintire despre Maraton

Dragi participanți și invitați ai celei de-a cincea ediții aniversare a „Maratonului Internațional Chișinău”, vă aducem la cunoștință că pe teritoriul SportExpo din cadrul orășelului sportiv al evenimentului va funcționa magazinul „SporterShop”, unde veți putea achiziționa tot felul de suvenire și lucrușoare interesante cu logo-ul maratonului.

19 septembrie, 06:58960
19 august, 06:44533

Cum a ţinut Jurgen Klopp discursul dinaintea unei finale europene: Tot vestiarul era pe jos de râs

Liverpool a câştigat miercuri seară Supercupa Europei, după 5-4 la loviturile de departajere cu Chelsea. Cu o zi înainte de partidă, Georginio Wijnaldum (28 de ani) a adus aminte de un episod hilar cu antrenorul său, Jurgen Klopp, de acum un an, înainte de o altă finală europeană.

Fotbalistul olandez, adus de la PSV Eindhoven în 2016, a dezvăluit modul în care Klopp, tehnicianul lui Liverpool, a ţinut discursul premergător finalei Ligii Campionilor, împotriva lui Real Madrid, din sezonul 2017/2018.

"Am văzut cu toţii că poartă lenjeria cu Cristiano Ronaldo. A ţinut întâlnirea cu tricoul băgat în boxerii săi CR7. Întreg vestiarul era pe jos de râs. Asta a spart gheaţa. De obicei, în acele situaţii, toată lumea este serioasă şi concentrată. Dar el a fost relaxat şi a făcut această glumă.", a relatat Wijnaldum.

Liverpool a pierdut acea finală cu 1-3, însă în sezonul următor trupa lui Jurgen Klopp şi-a luat revanşa. Cormoranii au devenit campionii Europei la capătul unei finale engleze, 2-0 cu Tottenham Hotspur.

sursa jurnal.md
0
Noutați asemănătoare