loading...

Hocheiștii moldoveni se remarcă în Canada

Perioada vacanței de vară a elevilor a coincis cu sărbătorirea a doi ani de la fondarea echipei de hochei „Loups de Montreal”, în componența căreia își perfecționează măiestria copii părinților veniți în Canada din Republica Moldova, România, Rusia, Italia și alte state din spațiul european.

12 august, 06:329720
Carolina Hurricanes şi Colorado Avalanche, calificate în play-off

Carolina Hurricanes a învins-o joi pe teren propriu, cu 3-1, pe Columbus Blue Jackets şi s-a calificat pentru play-off-ul Ligii profesioniste nord-americane de hochei pe gheaţă (NHL) pentru prima oară după anul 2009, ocupând locul 7 în Conferinţa Estului, penultimul care asigură accederea în faza finală, cu 97 de puncte.

5 aprilie, 10:4513980
Mourinho a căzut în nas pe gheață

Portughezul Jose Mourinho, fostul antrenor al echipei de fotbal Manchester United, a oferit un moment comic la un meci de hochei disputat la Balaşiha, din regiunea Moscovei, când a căzut pe gheaţă după ce a pus pucul în joc, relatează Reuters, citată de Agerpres.

5 februarie, 11:2217080
Tensiune maximă în NHL! Washington Capitals a câștigat cu 4-3

Super-show în Liga Națională de hochei! Campionii Washington Capitals au produs o victorie cu mari emoții în prelungiri, iar la Montreal, canadienii s-au dat huța într-un leagăn de goluri cu adversarii din Saint Louis. Au reușit să marcheze decisiv după o eroare gravă, cu nouă secunde înainte de sirenă.

19 octombrie, 06:2714680