loading...

Istorii simple. Ilie Dercaci

Iar noi continuăm seria de „Istorii Simple” din cadrul Maratonului Internațional Chișinău și, de această dată, în centrul atenției îl avem pe Ilie Dercaci, persoana care a reușit să ajungă la distanța de semimaraton cu ajutorul forței psihice.

21 august, 11:53200
Patru boxeri au fost desemnaţi cei mai buni la ”Cupa Independenţei”

Boxerii Iaroslav Ivanov (60 kg), Mihail Socinsky (91 kg), ambii din Polonia, Anton Stelimahov (Belarus) şi Davron Bozorov (69 kg, R. Moldova), câştigători în categoriile lor de greutate, au fost desemnaţi cei mai tehnici la turneul internaţional care s-a încheiat duminică, 18 august la Grimăncăuţi (Briceni), relatează MOLDPRES.

20 august, 09:44390
24 mai, 05:461059

Canada a expulzat „echipa națională feminină” de hochei subacvatic a Moldovei

Foto: simbol
Câteva moldovence au fost expulzate din Canada după ce au ajuns în Țara fruzei de arțar pretinzând că fac parte din echipa națională feminină a R. Moldova de hochei subacvatic.

Potrivit presei ruse, femeile au acționat la îndemnul unui prieten, căruia, după ce au trecut frontiera Canadei, i-au „mulțumit” cu câte 1200 de dolari.

Pentru a părea mai credibile în fața autorităților canadiene, moldovencele au fost și în Egipt, invocând astfel ștampila din acte susținând că s-au antrenat la Cairo.

După ce au pătruns în Canada, femiele au renunțat la „marele sport”.

Ulterior, autoritățile canadieni au fost reținute și expulzate din țară.

Precizăm că în R. Moldova nu există nici echipă națională și nici federație de hochei subacvatic.

Hocheiul subacvatic presupune existenţa a două echipe formate din 6 jucători aflaţi sub apă, plus rezerve. Scopul este acela de a aduce pucul în poarta adversă, iar în timp s-au dezvoltat mai multe tactici, în funcţie de aşezarea pe posturi a jucătorilor.

deschide.md

0
Noutați asemănătoare