loading...

Extinzând hotarele: Maratonul Chișinău, alergat virtual și în India

Duminică, 27 septembrie, s-a încheiat cea mai neobișnuită și mai internațională ediție a Maratonului de la Chișinău — Online Chisinau International Marathon 2020. În această zi, alergătorii în tricourile decorate cu însemnele competiției au putut fi văzuți nu doar la Chișinău, ci și la Ungheni, Bălți, Soroca, în mai multe orașe din Transnistria, în SUA, Italia, România, Grecia și chiar în India.

5 octombrie, 16:26960
Până la startul Online Chisinau Marathon 2020 au mai rămas 2 zile

Puteți susține cel mai mare eveniment sportiv din Moldova oriunde v-ați afla – în țară sau peste hotare, alergând una dintre distanțele selectate. Organizatorii sugerează să purtați un tricou de la edițiile precedente ale maratonului sau de la orice alt eveniment Sporter, pentru a simți că împreună suntem uniți. Fiecare participant își alege singur traseul pentru cursă.

25 septembrie, 14:242290
Aheel, un dispozitiv inteligent

Dacă îți place să alergi, atunci e posibil că ai auzit despre tehnici de alergare traumatice și netraumatice. Pe scurt, aterizarea pe călcâi în timp ce alergați este periculoasă pentru genunchi, spate și articulații.

25 septembrie, 13:262030
Maraton în Moldova! Fără circulație blocată

Duminică, 27 septembrie, locuitorii Republicii Moldova vor fi reuniți de un eveniment unic – Maratonul Internațional Chișinău. În acest an, din cauza restricțiilor, competiția va avea loc online.

16 septembrie, 18:533320
24 mai, 05:461975

Canada a expulzat „echipa națională feminină” de hochei subacvatic a Moldovei

Foto: simbol
Câteva moldovence au fost expulzate din Canada după ce au ajuns în Țara fruzei de arțar pretinzând că fac parte din echipa națională feminină a R. Moldova de hochei subacvatic.

Potrivit presei ruse, femeile au acționat la îndemnul unui prieten, căruia, după ce au trecut frontiera Canadei, i-au „mulțumit” cu câte 1200 de dolari.

Pentru a părea mai credibile în fața autorităților canadiene, moldovencele au fost și în Egipt, invocând astfel ștampila din acte susținând că s-au antrenat la Cairo.

După ce au pătruns în Canada, femiele au renunțat la „marele sport”.

Ulterior, autoritățile canadieni au fost reținute și expulzate din țară.

Precizăm că în R. Moldova nu există nici echipă națională și nici federație de hochei subacvatic.

Hocheiul subacvatic presupune existenţa a două echipe formate din 6 jucători aflaţi sub apă, plus rezerve. Scopul este acela de a aduce pucul în poarta adversă, iar în timp s-au dezvoltat mai multe tactici, în funcţie de aşezarea pe posturi a jucătorilor.

deschide.md

0
Noutați asemănătoare