Ana Cazacu s-a întors din România cu noi realizări

Frumoși mai sunt moldovenii noștri, mai ales cei care ne duc faima departe, peste hotarele țării. Iar în această listă cu siguranță poate fi inclusă și Ana Cazacu cea care tocmai s-a întors acasă cu noi realizări. După ce s-a învrednicit să obțină titlul de „Ironman”, de la Campionat Internațional de triatlon „X-Man România 2019” a venit cu un alt premiu.

15 iunie, 07:24230
Darren Cahill a vorbit despre o nouă colaborare cu Simona Halep

Darren Cahill întăreşte speranţele fanilor că ar putea relua colaborarea cu Simona Halep. Omul care a ajutat-o pe româncă să urce pe prima poziţie în clasamentul mondial şi să câştige primul titlu de Mare Şlem al carierei, după trei finale pierdute, dă asigurări că prima opţiune în cazul în care va reveni în antrenorat va fi să vină din nou în loja Simonei.

14 iunie, 13:50190
Răspunsul genial al lui Fabregas, după ce a fost făcut praf de un fan

Cesc Fabregas (32 de ani) a postat recent o fotografie pe rețelele de socializare cu 12 tricouri cu numele lui, de la echipele pentru care a jucat în cariera sa. Spaniolul i-a întrebat pe urmăritorii săi prin intermediul descrierii de la poză: ”Care dintre ele vă aduce amintirile cele mai frumoase?”. Reacțiile nu au întârziat să apară, iar Fabregas a răspuns într-un mod extraordinar.

14 iunie, 12:22240
Mai mulți jucători vor rata etapa a 13-a din DN

În etapa a 13-a din Divizia Națională, Zimbru nu va putea conta pe serviciile a doi jucători din cauza cumului de cartonașe. Astfel, în meciul din deplasare cu Sfîntul Gheorghe, nu vor avea drept de joc fundașii Alexandru Belevschii și Denis Furtuna.

14 iunie, 11:18210
Alexandra Mîrca va evolua și la Olimpiada de la Tokyo

Arcașa Alexandra Mîrca va evolua pentru a doua oară consecutiv la Jocurile Olimpice. După ce a avut o victorie la Rio, sportiva din Chișinău va încerca să aibă o evoluție cât mai bună și la Tokyo, în 2020. Mîrca a obținut calificarea după prestația de la Campionatul Mondial, care se desfășoară la ‘s-Hertogenbosch (Olanda).

14 iunie, 11:15320
Long Run în parcul Valea Morilor

S-au năpustit căldurile asupra orașului, energia scade, iar activitățile de zi cu zi par a fi o povară... nu și atunci când începi ziua cu un antrenament în sânul naturii!

14 iunie, 08:47210
24 mai, 05:46937

Canada a expulzat „echipa națională feminină” de hochei subacvatic a Moldovei

Foto: simbol
Câteva moldovence au fost expulzate din Canada după ce au ajuns în Țara fruzei de arțar pretinzând că fac parte din echipa națională feminină a R. Moldova de hochei subacvatic.

Potrivit presei ruse, femeile au acționat la îndemnul unui prieten, căruia, după ce au trecut frontiera Canadei, i-au „mulțumit” cu câte 1200 de dolari.

Pentru a părea mai credibile în fața autorităților canadiene, moldovencele au fost și în Egipt, invocând astfel ștampila din acte susținând că s-au antrenat la Cairo.

După ce au pătruns în Canada, femiele au renunțat la „marele sport”.

Ulterior, autoritățile canadieni au fost reținute și expulzate din țară.

Precizăm că în R. Moldova nu există nici echipă națională și nici federație de hochei subacvatic.

Hocheiul subacvatic presupune existenţa a două echipe formate din 6 jucători aflaţi sub apă, plus rezerve. Scopul este acela de a aduce pucul în poarta adversă, iar în timp s-au dezvoltat mai multe tactici, în funcţie de aşezarea pe posturi a jucătorilor.

deschide.md

0
Noutați asemănătoare