loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:553920
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0014840
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:003870
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:373270
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:234790
24 mai, 05:461685

Canada a expulzat „echipa națională feminină” de hochei subacvatic a Moldovei

Foto: simbol
Câteva moldovence au fost expulzate din Canada după ce au ajuns în Țara fruzei de arțar pretinzând că fac parte din echipa națională feminină a R. Moldova de hochei subacvatic.

Potrivit presei ruse, femeile au acționat la îndemnul unui prieten, căruia, după ce au trecut frontiera Canadei, i-au „mulțumit” cu câte 1200 de dolari.

Pentru a părea mai credibile în fața autorităților canadiene, moldovencele au fost și în Egipt, invocând astfel ștampila din acte susținând că s-au antrenat la Cairo.

După ce au pătruns în Canada, femiele au renunțat la „marele sport”.

Ulterior, autoritățile canadieni au fost reținute și expulzate din țară.

Precizăm că în R. Moldova nu există nici echipă națională și nici federație de hochei subacvatic.

Hocheiul subacvatic presupune existenţa a două echipe formate din 6 jucători aflaţi sub apă, plus rezerve. Scopul este acela de a aduce pucul în poarta adversă, iar în timp s-au dezvoltat mai multe tactici, în funcţie de aşezarea pe posturi a jucătorilor.

deschide.md

0
Noutați asemănătoare