loading...

Extinzând hotarele: Maratonul Chișinău, alergat virtual și în India

Duminică, 27 septembrie, s-a încheiat cea mai neobișnuită și mai internațională ediție a Maratonului de la Chișinău — Online Chisinau International Marathon 2020. În această zi, alergătorii în tricourile decorate cu însemnele competiției au putut fi văzuți nu doar la Chișinău, ci și la Ungheni, Bălți, Soroca, în mai multe orașe din Transnistria, în SUA, Italia, România, Grecia și chiar în India.

5 octombrie, 16:26960
Până la startul Online Chisinau Marathon 2020 au mai rămas 2 zile

Puteți susține cel mai mare eveniment sportiv din Moldova oriunde v-ați afla – în țară sau peste hotare, alergând una dintre distanțele selectate. Organizatorii sugerează să purtați un tricou de la edițiile precedente ale maratonului sau de la orice alt eveniment Sporter, pentru a simți că împreună suntem uniți. Fiecare participant își alege singur traseul pentru cursă.

25 septembrie, 14:242290
Aheel, un dispozitiv inteligent

Dacă îți place să alergi, atunci e posibil că ai auzit despre tehnici de alergare traumatice și netraumatice. Pe scurt, aterizarea pe călcâi în timp ce alergați este periculoasă pentru genunchi, spate și articulații.

25 septembrie, 13:262030
Maraton în Moldova! Fără circulație blocată

Duminică, 27 septembrie, locuitorii Republicii Moldova vor fi reuniți de un eveniment unic – Maratonul Internațional Chișinău. În acest an, din cauza restricțiilor, competiția va avea loc online.

16 septembrie, 18:533310
24 mai, 06:07819

Finlanda - Rusia şi Cehia - Canada, în semifinalele Campionatului Mondial 2019

Selecţionata Finlandei s-a calificat în semifinalele Campionatului Mondial de hochei pe gheaţă ediţia 2019, reuşind să învingă cu scorul de 5-4 după prelungiri reprezentativa Suediei, dublă deţinătoare a titlului, într-o partidă disputată joi seara la Kosice (Slovacia).

Conduşi cu 3-1 şi 4-3, hocheiştii finlandezi au reuşit să egaleze cu un minut şi 30 de secunde înainte de finalul timpului regulamentar de joc, impunându-se apoi în prelungiri în faţa Suediei, care va absenta, astfel, pentru a şasea oară în ultimii 30 de ani din ultimul careu al unui Mondial.

În penultimul act al competiţiei, Finlanda va înfrunta puternica echipă a Rusiei, care a trecut în sferturile de finală, cu scorul de 4-3, de formaţia Statelor Unite, obţinând astfel a opta sa victorie consecutivă de la debutul Mondialului din Slovacia.

Cehia a obţinut cel mai categoric succes al zilei de joi, impunându-se cu 5-1 în faţa Germaniei. Cehii şi-au asigurat astfel prezenţa în semifinalele unui Campionat Mondial după o pauză de patru ani şi urmează să lupte pentru un loc în finală cu Canada, echipă cu 26 de titluri mondiale în palmares, care a învins la rândul ei, cu 3-2 după prelungiri, formaţia Elveţiei.

Cele două semifinale ale Campionatului Mondial de hochei pe gheaţă vor avea loc sâmbătă, la Bratislava.

Rezultate - sferturi de finală:

Rusia - Statele Unite 4-3

Canada - Elveţia 3-2, după prelungiri

Cehia - Germania 5-1

Finlanda - Suedia 4-3, după prelungiri

sursa Agerpres.ro
0