loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:554030
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0014980
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:003950
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:373350
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:234850
24 mai, 06:07567

Finlanda - Rusia şi Cehia - Canada, în semifinalele Campionatului Mondial 2019

Selecţionata Finlandei s-a calificat în semifinalele Campionatului Mondial de hochei pe gheaţă ediţia 2019, reuşind să învingă cu scorul de 5-4 după prelungiri reprezentativa Suediei, dublă deţinătoare a titlului, într-o partidă disputată joi seara la Kosice (Slovacia).

Conduşi cu 3-1 şi 4-3, hocheiştii finlandezi au reuşit să egaleze cu un minut şi 30 de secunde înainte de finalul timpului regulamentar de joc, impunându-se apoi în prelungiri în faţa Suediei, care va absenta, astfel, pentru a şasea oară în ultimii 30 de ani din ultimul careu al unui Mondial.

În penultimul act al competiţiei, Finlanda va înfrunta puternica echipă a Rusiei, care a trecut în sferturile de finală, cu scorul de 4-3, de formaţia Statelor Unite, obţinând astfel a opta sa victorie consecutivă de la debutul Mondialului din Slovacia.

Cehia a obţinut cel mai categoric succes al zilei de joi, impunându-se cu 5-1 în faţa Germaniei. Cehii şi-au asigurat astfel prezenţa în semifinalele unui Campionat Mondial după o pauză de patru ani şi urmează să lupte pentru un loc în finală cu Canada, echipă cu 26 de titluri mondiale în palmares, care a învins la rândul ei, cu 3-2 după prelungiri, formaţia Elveţiei.

Cele două semifinale ale Campionatului Mondial de hochei pe gheaţă vor avea loc sâmbătă, la Bratislava.

Rezultate - sferturi de finală:

Rusia - Statele Unite 4-3

Canada - Elveţia 3-2, după prelungiri

Cehia - Germania 5-1

Finlanda - Suedia 4-3, după prelungiri

sursa Agerpres.ro
0