loading...

Nu sunt fotomodele, ci fotbaliștii României U21

Fotbaliștii selecționatei noastre, România U21, s-au relaxat la piscină în dimineața zilei de marți, 25 iunie 2019. Fotbaliștii care au remizat cu Franța U21, scor 0-0, și care au obținut calificarea în semifinalele lui Euro 2019, au avut liber de la antrenament.

25 iunie, 13:18130
„TVR MOLDOVA” - partenerul media al „Triathlon Triumph by BMW i”

Portalul de televiziune „TVR MOLDOVA” este partenerul campionatului anual de triatlon în aer liber din Moldova „Triathlon Triumph by BMW”. Evenimentul va avea loc pe 14 iulie în parcul „Valea Morilor” din capitală. La aceasta vor participa atât sportivi profesioniști, cât și amatori de triatlon din Moldova și din țări străine. Pe 13 iulie 2019, în cadrul campionatului va avea loc și competiția pentru copii „Kids Triumph”.

25 iunie, 12:5670
Simona Halep ameninţă că se retrage din Fed Cup

Simona Halep ameninţă cu faptul că nu va mai onora convocările la Fed Cup. Nemulţumirea sportivei vine în contextul în care Federaţia Internaţională de Tenis vrea să schimbe din temelii actualul format.

25 iunie, 09:3880
Grăbește-te să te înregistrezi la „Triathlon Triumph” la preț redus

Pe 14 iulie, în parcul „Valea Morilor” din capitală va avea loc cel de-al treilea campionat de triatlon în aer liber la distanța Olimpică – „Triathlon Triumph by BMW i”. Sportivii, care doresc să-și încerce forțele în această disciplină sportivă, mai au timp să se înregistreze la preț redus, deoarece din 2 iulie costul înregistrării va crește.

25 iunie, 08:42110
7 mai, 09:27589

Gest ciudat în NHL. Brad Marchand l-a lins pe faţă pe Ryan Callahan

Hocheistul lui Boston Bruins Brad Marchand riscă sancţiuni drastice din partea conducerii National Hockey League pentru comportamentul său neadecvat din timpul meciurilor din Cupa Stanley.

În timpul unei altercații, sportivul canadian în vârstă de 28 de ani l-a lins pe faţa pe Ryan Callahan, jucătorul lui Tampa Bay Lightning. Cazul s-a produs în timpul celei de-a patra partide, terminate cu victoria în deplasare a formației din statul Florida, scor 4-3 în over-time, după cardus cu 3-1 în seria din sferturile de finală.

Marchand a fost avertizat de către conducerea Liga profesionistă nord-americană de hochei pe gheață pentru că nu este la prima abatere.

La sfârşitul lunii trecute el a comis un gest asemănător într-o dispută cu estonianul Leo Komarov de la Toronto Maple Leafs în momentul în care cei doi au fost la un pas de bătaie.

sursa Publika.md
0
Noutați asemănătoare