loading...

Sporter Shop: ce suvenire veți putea cumpăra ca amintire despre Maraton

Dragi participanți și invitați ai celei de-a cincea ediții aniversare a „Maratonului Internațional Chișinău”, vă aducem la cunoștință că pe teritoriul SportExpo din cadrul orășelului sportiv al evenimentului va funcționa magazinul „SporterShop”, unde veți putea achiziționa tot felul de suvenire și lucrușoare interesante cu logo-ul maratonului.

19 septembrie, 06:581790
7 mai, 09:27736

Gest ciudat în NHL. Brad Marchand l-a lins pe faţă pe Ryan Callahan

Hocheistul lui Boston Bruins Brad Marchand riscă sancţiuni drastice din partea conducerii National Hockey League pentru comportamentul său neadecvat din timpul meciurilor din Cupa Stanley.

În timpul unei altercații, sportivul canadian în vârstă de 28 de ani l-a lins pe faţa pe Ryan Callahan, jucătorul lui Tampa Bay Lightning. Cazul s-a produs în timpul celei de-a patra partide, terminate cu victoria în deplasare a formației din statul Florida, scor 4-3 în over-time, după cardus cu 3-1 în seria din sferturile de finală.

Marchand a fost avertizat de către conducerea Liga profesionistă nord-americană de hochei pe gheață pentru că nu este la prima abatere.

La sfârşitul lunii trecute el a comis un gest asemănător într-o dispută cu estonianul Leo Komarov de la Toronto Maple Leafs în momentul în care cei doi au fost la un pas de bătaie.

sursa Publika.md
0
Noutați asemănătoare