loading...

Extinzând hotarele: Maratonul Chișinău, alergat virtual și în India

Duminică, 27 septembrie, s-a încheiat cea mai neobișnuită și mai internațională ediție a Maratonului de la Chișinău — Online Chisinau International Marathon 2020. În această zi, alergătorii în tricourile decorate cu însemnele competiției au putut fi văzuți nu doar la Chișinău, ci și la Ungheni, Bălți, Soroca, în mai multe orașe din Transnistria, în SUA, Italia, România, Grecia și chiar în India.

5 octombrie, 16:26960
Până la startul Online Chisinau Marathon 2020 au mai rămas 2 zile

Puteți susține cel mai mare eveniment sportiv din Moldova oriunde v-ați afla – în țară sau peste hotare, alergând una dintre distanțele selectate. Organizatorii sugerează să purtați un tricou de la edițiile precedente ale maratonului sau de la orice alt eveniment Sporter, pentru a simți că împreună suntem uniți. Fiecare participant își alege singur traseul pentru cursă.

25 septembrie, 14:242290
Aheel, un dispozitiv inteligent

Dacă îți place să alergi, atunci e posibil că ai auzit despre tehnici de alergare traumatice și netraumatice. Pe scurt, aterizarea pe călcâi în timp ce alergați este periculoasă pentru genunchi, spate și articulații.

25 septembrie, 13:262030
Maraton în Moldova! Fără circulație blocată

Duminică, 27 septembrie, locuitorii Republicii Moldova vor fi reuniți de un eveniment unic – Maratonul Internațional Chișinău. În acest an, din cauza restricțiilor, competiția va avea loc online.

16 septembrie, 18:533320
7 ianuarie, 07:531357

Militarii ruşi au organizat un turneu la hochei în Transnistria

În timpul sărbătorilor de Anul Nou, militarii Grupului Operativ al Forțelor Ruseşti din regiunea transnistreană a Republicii Moldova (GOFR RTRM) au organizat un turneu de hochei printre subdiviziunile dislocate, transmite Noi.md.

Potrivit Ministerului Apărării al Federației Ruse, la turneul de hochei au participat 8 echipe. Conform regulamentului competiţiei, echipele au fost împărțite în două grupe a câte patru echipe. În semifinale s-au calificat cele mai bune două echipe din fiecare grupă.

În urma meciurilor disputate, locul III în competiţie a revenit militarilor unei companii de comunicații mobile.

În meciul final, pentru I loc au jucat echipa direcţiei GOFR RTRM și compania II de infanterie motorizată, victoria revenind celor din direcţia GOFR RTRM.

Câștigătorii turneului de hochei au primit diplome și medalii. Echipa câștigătoare a primit, de asemenea, cupa transmisibilă a comandantului GOFR RTRM.

noi.md

0
Noutați asemănătoare