loading...

Istorii simple. Ilie Dercaci

Iar noi continuăm seria de „Istorii Simple” din cadrul Maratonului Internațional Chișinău și, de această dată, în centrul atenției îl avem pe Ilie Dercaci, persoana care a reușit să ajungă la distanța de semimaraton cu ajutorul forței psihice.

21 august, 11:53190
Patru boxeri au fost desemnaţi cei mai buni la ”Cupa Independenţei”

Boxerii Iaroslav Ivanov (60 kg), Mihail Socinsky (91 kg), ambii din Polonia, Anton Stelimahov (Belarus) şi Davron Bozorov (69 kg, R. Moldova), câştigători în categoriile lor de greutate, au fost desemnaţi cei mai tehnici la turneul internaţional care s-a încheiat duminică, 18 august la Grimăncăuţi (Briceni), relatează MOLDPRES.

20 august, 09:44380
7 ianuarie, 07:53489

Militarii ruşi au organizat un turneu la hochei în Transnistria

În timpul sărbătorilor de Anul Nou, militarii Grupului Operativ al Forțelor Ruseşti din regiunea transnistreană a Republicii Moldova (GOFR RTRM) au organizat un turneu de hochei printre subdiviziunile dislocate, transmite Noi.md.

Potrivit Ministerului Apărării al Federației Ruse, la turneul de hochei au participat 8 echipe. Conform regulamentului competiţiei, echipele au fost împărțite în două grupe a câte patru echipe. În semifinale s-au calificat cele mai bune două echipe din fiecare grupă.

În urma meciurilor disputate, locul III în competiţie a revenit militarilor unei companii de comunicații mobile.

În meciul final, pentru I loc au jucat echipa direcţiei GOFR RTRM și compania II de infanterie motorizată, victoria revenind celor din direcţia GOFR RTRM.

Câștigătorii turneului de hochei au primit diplome și medalii. Echipa câștigătoare a primit, de asemenea, cupa transmisibilă a comandantului GOFR RTRM.

noi.md

0
Noutați asemănătoare