loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:553920
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0014840
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:003870
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:373270
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:234790
13 decembrie, 15:201111

N-ați mai văzut niciodată așa ceva. Arbitrul a marcat un gol într-un meci de hochei

Fază incredibilă în liga profesionistă nord-americană de hochei pe gheață. Arbitrul Tim Peel a marcat un gol în meciul dintre Florida Panthers și St. Louis Blues, din NHL!

S-a întâmplat pe 11 decembrie, în timpul meciului dintre St. Louis Blues și Florida Panthers (4-3).

În prima treime, în minutul 5.37, fundașul Robert Bortuzzo, de la Blues, a aruncat pucul din zona sa defensivă, iar obiectul de joc, după ce atins mantinela, a ricoșat în arbitrul Tim Peel. 

Din „cavaler„, care a fost lovit într-o zonă sensibilă, pucul s-a dus în poarta adversă!

Portarul Robert Luongo a fost șocat. Golul a fost, însă, anulat, de arbitrul principal Furman South.

Regulamentul prevede că „Un gol nu este valabil atunci când pucul e deviat direct în plasă de un oficial”. Peel a plecat de pe gheață și a revenit abia la startul reprizei a doua. 

„Sincer, eu știam regula asta”, a spus jucătorul Bortuzzo. Chiar am ridicat. I-am cerut scuze arbitrului în a doua perioadă. E un tip bun”.

Pe internet au apărut deja glume porcoase: „Gol marcat în NHL cu ajutorul ouălelor arbitrului!„; „Din fericire,. arbitrul Peel, care a scăpat cu viață, are deja 52 de ani și a trecut deja de perioada sa fertilă„. 

sursa libertatea.ro
0
Noutați asemănătoare