loading...

Istorii simple. Ilie Dercaci

Iar noi continuăm seria de „Istorii Simple” din cadrul Maratonului Internațional Chișinău și, de această dată, în centrul atenției îl avem pe Ilie Dercaci, persoana care a reușit să ajungă la distanța de semimaraton cu ajutorul forței psihice.

21 august, 11:53190
Patru boxeri au fost desemnaţi cei mai buni la ”Cupa Independenţei”

Boxerii Iaroslav Ivanov (60 kg), Mihail Socinsky (91 kg), ambii din Polonia, Anton Stelimahov (Belarus) şi Davron Bozorov (69 kg, R. Moldova), câştigători în categoriile lor de greutate, au fost desemnaţi cei mai tehnici la turneul internaţional care s-a încheiat duminică, 18 august la Grimăncăuţi (Briceni), relatează MOLDPRES.

20 august, 09:44380
13 decembrie, 15:20514

N-ați mai văzut niciodată așa ceva. Arbitrul a marcat un gol într-un meci de hochei

Fază incredibilă în liga profesionistă nord-americană de hochei pe gheață. Arbitrul Tim Peel a marcat un gol în meciul dintre Florida Panthers și St. Louis Blues, din NHL!

S-a întâmplat pe 11 decembrie, în timpul meciului dintre St. Louis Blues și Florida Panthers (4-3).

În prima treime, în minutul 5.37, fundașul Robert Bortuzzo, de la Blues, a aruncat pucul din zona sa defensivă, iar obiectul de joc, după ce atins mantinela, a ricoșat în arbitrul Tim Peel. 

Din „cavaler„, care a fost lovit într-o zonă sensibilă, pucul s-a dus în poarta adversă!

Portarul Robert Luongo a fost șocat. Golul a fost, însă, anulat, de arbitrul principal Furman South.

Regulamentul prevede că „Un gol nu este valabil atunci când pucul e deviat direct în plasă de un oficial”. Peel a plecat de pe gheață și a revenit abia la startul reprizei a doua. 

„Sincer, eu știam regula asta”, a spus jucătorul Bortuzzo. Chiar am ridicat. I-am cerut scuze arbitrului în a doua perioadă. E un tip bun”.

Pe internet au apărut deja glume porcoase: „Gol marcat în NHL cu ajutorul ouălelor arbitrului!„; „Din fericire,. arbitrul Peel, care a scăpat cu viață, are deja 52 de ani și a trecut deja de perioada sa fertilă„. 

sursa libertatea.ro
0
Noutați asemănătoare