Ana Cazacu s-a întors din România cu noi realizări

Frumoși mai sunt moldovenii noștri, mai ales cei care ne duc faima departe, peste hotarele țării. Iar în această listă cu siguranță poate fi inclusă și Ana Cazacu cea care tocmai s-a întors acasă cu noi realizări. După ce s-a învrednicit să obțină titlul de „Ironman”, de la Campionat Internațional de triatlon „X-Man România 2019” a venit cu un alt premiu.

15 iunie, 07:24450
Darren Cahill a vorbit despre o nouă colaborare cu Simona Halep

Darren Cahill întăreşte speranţele fanilor că ar putea relua colaborarea cu Simona Halep. Omul care a ajutat-o pe româncă să urce pe prima poziţie în clasamentul mondial şi să câştige primul titlu de Mare Şlem al carierei, după trei finale pierdute, dă asigurări că prima opţiune în cazul în care va reveni în antrenorat va fi să vină din nou în loja Simonei.

14 iunie, 13:50250
Răspunsul genial al lui Fabregas, după ce a fost făcut praf de un fan

Cesc Fabregas (32 de ani) a postat recent o fotografie pe rețelele de socializare cu 12 tricouri cu numele lui, de la echipele pentru care a jucat în cariera sa. Spaniolul i-a întrebat pe urmăritorii săi prin intermediul descrierii de la poză: ”Care dintre ele vă aduce amintirile cele mai frumoase?”. Reacțiile nu au întârziat să apară, iar Fabregas a răspuns într-un mod extraordinar.

14 iunie, 12:22300
Mai mulți jucători vor rata etapa a 13-a din DN

În etapa a 13-a din Divizia Națională, Zimbru nu va putea conta pe serviciile a doi jucători din cauza cumului de cartonașe. Astfel, în meciul din deplasare cu Sfîntul Gheorghe, nu vor avea drept de joc fundașii Alexandru Belevschii și Denis Furtuna.

14 iunie, 11:18250
Alexandra Mîrca va evolua și la Olimpiada de la Tokyo

Arcașa Alexandra Mîrca va evolua pentru a doua oară consecutiv la Jocurile Olimpice. După ce a avut o victorie la Rio, sportiva din Chișinău va încerca să aibă o evoluție cât mai bună și la Tokyo, în 2020. Mîrca a obținut calificarea după prestația de la Campionatul Mondial, care se desfășoară la ‘s-Hertogenbosch (Olanda).

14 iunie, 11:15350
Long Run în parcul Valea Morilor

S-au năpustit căldurile asupra orașului, energia scade, iar activitățile de zi cu zi par a fi o povară... nu și atunci când începi ziua cu un antrenament în sânul naturii!

14 iunie, 08:47260
13 decembrie, 15:20382

N-ați mai văzut niciodată așa ceva. Arbitrul a marcat un gol într-un meci de hochei

Fază incredibilă în liga profesionistă nord-americană de hochei pe gheață. Arbitrul Tim Peel a marcat un gol în meciul dintre Florida Panthers și St. Louis Blues, din NHL!

S-a întâmplat pe 11 decembrie, în timpul meciului dintre St. Louis Blues și Florida Panthers (4-3).

În prima treime, în minutul 5.37, fundașul Robert Bortuzzo, de la Blues, a aruncat pucul din zona sa defensivă, iar obiectul de joc, după ce atins mantinela, a ricoșat în arbitrul Tim Peel. 

Din „cavaler„, care a fost lovit într-o zonă sensibilă, pucul s-a dus în poarta adversă!

Portarul Robert Luongo a fost șocat. Golul a fost, însă, anulat, de arbitrul principal Furman South.

Regulamentul prevede că „Un gol nu este valabil atunci când pucul e deviat direct în plasă de un oficial”. Peel a plecat de pe gheață și a revenit abia la startul reprizei a doua. 

„Sincer, eu știam regula asta”, a spus jucătorul Bortuzzo. Chiar am ridicat. I-am cerut scuze arbitrului în a doua perioadă. E un tip bun”.

Pe internet au apărut deja glume porcoase: „Gol marcat în NHL cu ajutorul ouălelor arbitrului!„; „Din fericire,. arbitrul Peel, care a scăpat cu viață, are deja 52 de ani și a trecut deja de perioada sa fertilă„. 

sursa libertatea.ro
0
Noutați asemănătoare