loading...

Extinzând hotarele: Maratonul Chișinău, alergat virtual și în India

Duminică, 27 septembrie, s-a încheiat cea mai neobișnuită și mai internațională ediție a Maratonului de la Chișinău — Online Chisinau International Marathon 2020. În această zi, alergătorii în tricourile decorate cu însemnele competiției au putut fi văzuți nu doar la Chișinău, ci și la Ungheni, Bălți, Soroca, în mai multe orașe din Transnistria, în SUA, Italia, România, Grecia și chiar în India.

5 octombrie, 16:26960
Până la startul Online Chisinau Marathon 2020 au mai rămas 2 zile

Puteți susține cel mai mare eveniment sportiv din Moldova oriunde v-ați afla – în țară sau peste hotare, alergând una dintre distanțele selectate. Organizatorii sugerează să purtați un tricou de la edițiile precedente ale maratonului sau de la orice alt eveniment Sporter, pentru a simți că împreună suntem uniți. Fiecare participant își alege singur traseul pentru cursă.

25 septembrie, 14:242290
Aheel, un dispozitiv inteligent

Dacă îți place să alergi, atunci e posibil că ai auzit despre tehnici de alergare traumatice și netraumatice. Pe scurt, aterizarea pe călcâi în timp ce alergați este periculoasă pentru genunchi, spate și articulații.

25 septembrie, 13:262030
Maraton în Moldova! Fără circulație blocată

Duminică, 27 septembrie, locuitorii Republicii Moldova vor fi reuniți de un eveniment unic – Maratonul Internațional Chișinău. În acest an, din cauza restricțiilor, competiția va avea loc online.

16 septembrie, 18:533320
13 decembrie, 15:201408

N-ați mai văzut niciodată așa ceva. Arbitrul a marcat un gol într-un meci de hochei

Fază incredibilă în liga profesionistă nord-americană de hochei pe gheață. Arbitrul Tim Peel a marcat un gol în meciul dintre Florida Panthers și St. Louis Blues, din NHL!

S-a întâmplat pe 11 decembrie, în timpul meciului dintre St. Louis Blues și Florida Panthers (4-3).

În prima treime, în minutul 5.37, fundașul Robert Bortuzzo, de la Blues, a aruncat pucul din zona sa defensivă, iar obiectul de joc, după ce atins mantinela, a ricoșat în arbitrul Tim Peel. 

Din „cavaler„, care a fost lovit într-o zonă sensibilă, pucul s-a dus în poarta adversă!

Portarul Robert Luongo a fost șocat. Golul a fost, însă, anulat, de arbitrul principal Furman South.

Regulamentul prevede că „Un gol nu este valabil atunci când pucul e deviat direct în plasă de un oficial”. Peel a plecat de pe gheață și a revenit abia la startul reprizei a doua. 

„Sincer, eu știam regula asta”, a spus jucătorul Bortuzzo. Chiar am ridicat. I-am cerut scuze arbitrului în a doua perioadă. E un tip bun”.

Pe internet au apărut deja glume porcoase: „Gol marcat în NHL cu ajutorul ouălelor arbitrului!„; „Din fericire,. arbitrul Peel, care a scăpat cu viață, are deja 52 de ani și a trecut deja de perioada sa fertilă„. 

sursa libertatea.ro
0
Noutați asemănătoare