loading...

Extinzând hotarele: Maratonul Chișinău, alergat virtual și în India

Duminică, 27 septembrie, s-a încheiat cea mai neobișnuită și mai internațională ediție a Maratonului de la Chișinău — Online Chisinau International Marathon 2020. În această zi, alergătorii în tricourile decorate cu însemnele competiției au putut fi văzuți nu doar la Chișinău, ci și la Ungheni, Bălți, Soroca, în mai multe orașe din Transnistria, în SUA, Italia, România, Grecia și chiar în India.

5 октября, 16:26960
Până la startul Online Chisinau Marathon 2020 au mai rămas 2 zile

Puteți susține cel mai mare eveniment sportiv din Moldova oriunde v-ați afla – în țară sau peste hotare, alergând una dintre distanțele selectate. Organizatorii sugerează să purtați un tricou de la edițiile precedente ale maratonului sau de la orice alt eveniment Sporter, pentru a simți că împreună suntem uniți. Fiecare participant își alege singur traseul pentru cursă.

25 сентября, 14:242290
Aheel, un dispozitiv inteligent

Dacă îți place să alergi, atunci e posibil că ai auzit despre tehnici de alergare traumatice și netraumatice. Pe scurt, aterizarea pe călcâi în timp ce alergați este periculoasă pentru genunchi, spate și articulații.

25 сентября, 13:262030
Maraton în Moldova! Fără circulație blocată

Duminică, 27 septembrie, locuitorii Republicii Moldova vor fi reuniți de un eveniment unic – Maratonul Internațional Chișinău. În acest an, din cauza restricțiilor, competiția va avea loc online.

16 сентября, 18:533310
11 февраля, 15:411248

NHL - Al şaptelea eşec consecutiv pentru Colorado Avalanche

Echipa Colorado Avalanche a suferit al şaptelea eşec consecutiv în Liga profesionistă nord-americană de hochei pe gheaţă (NHL), fiind învinsă în deplasare, cu scorul de 2-1, după prelungiri, de formaţia Boston Bruins, într-o partidă disputată duminică seara.

Într-un alt joc, Tampa Bay Lightning, liderul Conferinţei de Est a NHL, s-a impus cu 5-2 pe terenul echipei Florida Panthers, obţinând a 41-a victorie din acest sezon.

Rezultate:

New York Rangers - Toronto Maple Leafs 4-1

Florida Panthers - Tampa Bay Lightning 2-5

Boston Bruins - Colorado Avalanche 2-1, după prelungiri

Buffalo Sabres - Winnipeg Jets 1-3

New Jersey Devils - Carolina Hurricanes 3-2

New York Islanders - Minnesota Wild 2-1

Chicago Blackhawks - Detroit Red Wings 5-2

Nashville Predators - St. Louis Blues 4-5, după prelungiri

источник Agerpres.ro
0