loading...

Au alergat 10 mile cu 25 de obstacole pentru o cauză nobilă

Cu toate că puțini știu despre asta, dar în Marea Britanie activează un centru de caritate pentru copiii din Moldova. Centrul Phoenix a fost înființat de Victoria Dunford, o cetățeană a Republicii Moldova, care ulterior, pentru activitățile sale de voluntariat a fost decorată de regina Marii Britanii

20 iunie, 05:4670
UEFA a confirmat în apel suspendarea lui Neymar pentru trei meciuri

Atacantul vedetă al echipei de fotbal PSG, brazilianul Neymar, nu va disputa următoarele trei meciuri în Liga Campionilor, după ce UEFA a respins miercuri apelul depus de gruparea pariziană faţă de suspendarea acestuia în urma insultelor adresate arbitrilor pe reţelele de socializare la finalul meciului cu Manchester United (1-3) din luna martie, scrie AFP.

19 iunie, 13:02160
3 ianuarie, 15:25293

NHL - Pittsburgh Penguins, victorie categorică la Madison Square Garden

Echipa Pittsburgh Penguins, câştigătoarea Cupei Stanley în 2016 şi 2017, s-a impus fără drept de apel, cu scorul de 7-2, în faţa formaţiei New York Rangers, miercuri seara într-o partidă din Liga profesionistă nord-americană de hochei pe gheaţă (NHL), găzduită de arena newyorkeză Madison Square Garden.

Starul Sidney Crosby a reuşit un gol şi un assist pentru Penguins, care a obţinut cu această ocazie a şaptea sa victorie consecutivă.

Graţie acestui nou succes, gruparea din Pittsburgh a urcat pe locul patru în clasamentul Conferinţei de Est a NHL, apropiindu-se la un singur punct de campioana en titre, Washington Capitals, aflată pe poziţia a treia.

Rezultate:
Colorado Avalanche - San Jose Sharks 4-5
Arizona Coyotes - Edmonton Oilers 1-3
Dallas Stars - New Jersey Devils 5-4
Ottawa Senators - Vancouver Canucks 3 - 4 (a. p.)
Detroit Red Wings - Calgary Flames 3-5
New York Rangers - Pittsburgh Penguins 2-7

sursa Agerpres.ro
0
Noutați asemănătoare