Iubita lui Adil Rami, furioasă la gala fundaţiei lui Marseille

Pamela Anderson a părăsit marţi gala fundaţiei clubului Olympique Marseille împreună cu prietenul său, Adil Rami, fotbalistul lui OM. Actriţa a fost furioasă să vadă că au fost strânşi 100.000 de euro pentru Catedrala Notre-Dame din Paris, deşi seara era dedicată copiilor în dificultate din Marsilia.

24 aprilie, 13:23140
Stuart Bingham a supravieţuit unei reveniri spectaculoase

Graeme Dott, campion mondial în 2006, a fost aproape, marţi seară, de a semna una dintre cele mai importante reveniri din istoria competiţiei de la Crucible. Scoţianul a revenit spectaculos după ce a fost condus de Stuart Bingham cu 8-1, însă a fost nevoit să se recunoască învins în joc decisiv, 9-10.

24 aprilie, 10:23130
Înotul în Triatlon: cum să vă pregătiți pentru competiție

Înotul este cea mai scrupuloasă disciplină a triatlonului. Campionii și triatloniștii olimpici, frații Alistair și Jonathan Brownlee, spun: „Dacă practicați des ciclismul sau alergatul, treptat, începeți să o faceți din ce în ce mai bine și mai repede. Cu înotul este un pic diferit – fie îl practicați abil, fie des.”

24 aprilie, 08:53230
Cea mai mare frică a lui Schumacher

Willi Webber a fost cel care l-a descoperit pe Michael Schumacher şi care i-a fost manager pe durata întregii sale cariere. Ajuns la 77 de ani, s-a retras la Mallorca şi nu mai ţine legătura cu septuplul campion mondial de Formula 1.

24 aprilie, 08:49481
12 februarie, 11:00241

НХЛ рассмотрит неспортивное поведение Малкина в матче против Филадельфии

Департамент по безопасности игроков Национальной хоккейной лиги (НХЛ) рассмотрит неспортивное поведение российского нападающего "Питтсбурга" Евгения Малкина в матче регулярного чемпионата против "Филадельфии". Об этом сообщает пресс-служба НХЛ.

Малкин в третьем периоде матча, который завершился победой "Питтсбурга" со счетом 4:1, ударил клюшкой по лицу австрийскому форварду "Филадельфии" Михаэлю Раффлю и был удален до конца матча за неспортивное поведение.

Слушание по делу состоится 12 февраля. Российскому форварду может грозить штраф или дисквалификация.

В текущем сезоне на счету Малкина 56 очков (14 шайб + 42 передачи) очков в 51 игре.

sursa tass.ru
0