loading...

Extinzând hotarele: Maratonul Chișinău, alergat virtual și în India

Duminică, 27 septembrie, s-a încheiat cea mai neobișnuită și mai internațională ediție a Maratonului de la Chișinău — Online Chisinau International Marathon 2020. În această zi, alergătorii în tricourile decorate cu însemnele competiției au putut fi văzuți nu doar la Chișinău, ci și la Ungheni, Bălți, Soroca, în mai multe orașe din Transnistria, în SUA, Italia, România, Grecia și chiar în India.

5 octombrie, 16:26960
Până la startul Online Chisinau Marathon 2020 au mai rămas 2 zile

Puteți susține cel mai mare eveniment sportiv din Moldova oriunde v-ați afla – în țară sau peste hotare, alergând una dintre distanțele selectate. Organizatorii sugerează să purtați un tricou de la edițiile precedente ale maratonului sau de la orice alt eveniment Sporter, pentru a simți că împreună suntem uniți. Fiecare participant își alege singur traseul pentru cursă.

25 septembrie, 14:242290
Aheel, un dispozitiv inteligent

Dacă îți place să alergi, atunci e posibil că ai auzit despre tehnici de alergare traumatice și netraumatice. Pe scurt, aterizarea pe călcâi în timp ce alergați este periculoasă pentru genunchi, spate și articulații.

25 septembrie, 13:262030
Maraton în Moldova! Fără circulație blocată

Duminică, 27 septembrie, locuitorii Republicii Moldova vor fi reuniți de un eveniment unic – Maratonul Internațional Chișinău. În acest an, din cauza restricțiilor, competiția va avea loc online.

16 septembrie, 18:533320
3 ianuarie, 13:211242

Suedia şi Finlanda eliminate de la Campionatul Mondial de hochei pentru juniori

Azi-noapte au avut loc meciurile contând pentru sferturile de finală ale Campionatului Mondial de hochei pe gheaţă pentru juniori sub 20 de ani, de la Vancouver, din Canada.

Selecționata Rusiei a avut cel mai ușor meci, depășind Slovacia cu 8-3. SUA a trecut de Cehia cu 3-1, în timp ce marea surpriză a fost furnizată de Finlanda, care s-a impus în fața gazdei Canada, cu 2-1 după prelungiri. O altă surpriză a fost furnizată de Elveția, care a eliminat Suedia cu 2-0.

La noapte au loc semifinalele Rusia - SUA și Elveția - Finlanda.

sursa trm.md
0