loading...

Nu sunt fotomodele, ci fotbaliștii României U21

Fotbaliștii selecționatei noastre, România U21, s-au relaxat la piscină în dimineața zilei de marți, 25 iunie 2019. Fotbaliștii care au remizat cu Franța U21, scor 0-0, și care au obținut calificarea în semifinalele lui Euro 2019, au avut liber de la antrenament.

25 iunie, 13:18130
„TVR MOLDOVA” - partenerul media al „Triathlon Triumph by BMW i”

Portalul de televiziune „TVR MOLDOVA” este partenerul campionatului anual de triatlon în aer liber din Moldova „Triathlon Triumph by BMW”. Evenimentul va avea loc pe 14 iulie în parcul „Valea Morilor” din capitală. La aceasta vor participa atât sportivi profesioniști, cât și amatori de triatlon din Moldova și din țări străine. Pe 13 iulie 2019, în cadrul campionatului va avea loc și competiția pentru copii „Kids Triumph”.

25 iunie, 12:5670
Simona Halep ameninţă că se retrage din Fed Cup

Simona Halep ameninţă cu faptul că nu va mai onora convocările la Fed Cup. Nemulţumirea sportivei vine în contextul în care Federaţia Internaţională de Tenis vrea să schimbe din temelii actualul format.

25 iunie, 09:3880
Grăbește-te să te înregistrezi la „Triathlon Triumph” la preț redus

Pe 14 iulie, în parcul „Valea Morilor” din capitală va avea loc cel de-al treilea campionat de triatlon în aer liber la distanța Olimpică – „Triathlon Triumph by BMW i”. Sportivii, care doresc să-și încerce forțele în această disciplină sportivă, mai au timp să se înregistreze la preț redus, deoarece din 2 iulie costul înregistrării va crește.

25 iunie, 08:42110
3 ianuarie, 13:21278

Suedia şi Finlanda eliminate de la Campionatul Mondial de hochei pentru juniori

Azi-noapte au avut loc meciurile contând pentru sferturile de finală ale Campionatului Mondial de hochei pe gheaţă pentru juniori sub 20 de ani, de la Vancouver, din Canada.

Selecționata Rusiei a avut cel mai ușor meci, depășind Slovacia cu 8-3. SUA a trecut de Cehia cu 3-1, în timp ce marea surpriză a fost furnizată de Finlanda, care s-a impus în fața gazdei Canada, cu 2-1 după prelungiri. O altă surpriză a fost furnizată de Elveția, care a eliminat Suedia cu 2-0.

La noapte au loc semifinalele Rusia - SUA și Elveția - Finlanda.

sursa trm.md
0