loading...

Extinzând hotarele: Maratonul Chișinău, alergat virtual și în India

Duminică, 27 septembrie, s-a încheiat cea mai neobișnuită și mai internațională ediție a Maratonului de la Chișinău — Online Chisinau International Marathon 2020. În această zi, alergătorii în tricourile decorate cu însemnele competiției au putut fi văzuți nu doar la Chișinău, ci și la Ungheni, Bălți, Soroca, în mai multe orașe din Transnistria, în SUA, Italia, România, Grecia și chiar în India.

5 octombrie, 16:26960
Până la startul Online Chisinau Marathon 2020 au mai rămas 2 zile

Puteți susține cel mai mare eveniment sportiv din Moldova oriunde v-ați afla – în țară sau peste hotare, alergând una dintre distanțele selectate. Organizatorii sugerează să purtați un tricou de la edițiile precedente ale maratonului sau de la orice alt eveniment Sporter, pentru a simți că împreună suntem uniți. Fiecare participant își alege singur traseul pentru cursă.

25 septembrie, 14:242290
Aheel, un dispozitiv inteligent

Dacă îți place să alergi, atunci e posibil că ai auzit despre tehnici de alergare traumatice și netraumatice. Pe scurt, aterizarea pe călcâi în timp ce alergați este periculoasă pentru genunchi, spate și articulații.

25 septembrie, 13:262030
Maraton în Moldova! Fără circulație blocată

Duminică, 27 septembrie, locuitorii Republicii Moldova vor fi reuniți de un eveniment unic – Maratonul Internațional Chișinău. În acest an, din cauza restricțiilor, competiția va avea loc online.

16 septembrie, 18:533310
19 octombrie, 06:271412

Tensiune maximă în NHL! Washington Capitals a câștigat cu 4-3 în prelungiri

Super-show în Liga Națională de hochei! Campionii Washington Capitals au produs o victorie cu mari emoții în prelungiri, iar la Montreal, canadienii s-au dat huța într-un leagăn de goluri cu adversarii din Saint Louis. Au reușit să marcheze decisiv după o eroare gravă, cu nouă secunde înainte de sirenă.

Washington s-au trezit conduși cu 1-0 încă din minutul 6, după ce oaspeții au marcat prin Zibanejad.

Cu opt minute mai târziu, gazdele au reușit mai întâi să egaleze prin execuția senzațională a lui Carlson, ca mai apoi să iasă în avantaj cu 2-1 și cu 3-2, prin două faze parcă scoase la imprimantă de superstarul rus, Ovecikin.

În a treia repriză, New York Rangers a revenit grație reușitei lui Cryder. Soarta partidei a fost decisă în over-time. Golul victoriei lui Washington a fost înscris de Niskanen.

În meciul dintre Montreal și St. Louis, scenariul filmului de groază a continuat cu un nou capitol. Ambele echipe au mers cap la cap până în finalul partidei, când scorul era de 2-2, cu două egalări reușite de oaspeți.

Și când nimeni nu mai avea dubii că partida va ajunge în prelungiri, la nouă secunde rămase pe cronometru, gazdele au înscris golul decisiv prin Gallaher, care au trimis pucul în poarta adversarilor, profitând de o gafă monumentală comisă de fundașul lui St. Louis.

În celelalte jocuri, Kalgari au ciocnit crosele de bucurie la un capăt de meci în care s-au impus cu 5-2 în fața formației din Boston, iar Anaheim a câștigat acasă cu 4-1 pe Eilenders.

sursa tv8.md
0
Noutați asemănătoare