loading...

Sporter Shop: ce suvenire veți putea cumpăra ca amintire despre Maraton

Dragi participanți și invitați ai celei de-a cincea ediții aniversare a „Maratonului Internațional Chișinău”, vă aducem la cunoștință că pe teritoriul SportExpo din cadrul orășelului sportiv al evenimentului va funcționa magazinul „SporterShop”, unde veți putea achiziționa tot felul de suvenire și lucrușoare interesante cu logo-ul maratonului.

19 septembrie, 06:582040
19 octombrie, 06:27623

Tensiune maximă în NHL! Washington Capitals a câștigat cu 4-3 în prelungiri

Super-show în Liga Națională de hochei! Campionii Washington Capitals au produs o victorie cu mari emoții în prelungiri, iar la Montreal, canadienii s-au dat huța într-un leagăn de goluri cu adversarii din Saint Louis. Au reușit să marcheze decisiv după o eroare gravă, cu nouă secunde înainte de sirenă.

Washington s-au trezit conduși cu 1-0 încă din minutul 6, după ce oaspeții au marcat prin Zibanejad.

Cu opt minute mai târziu, gazdele au reușit mai întâi să egaleze prin execuția senzațională a lui Carlson, ca mai apoi să iasă în avantaj cu 2-1 și cu 3-2, prin două faze parcă scoase la imprimantă de superstarul rus, Ovecikin.

În a treia repriză, New York Rangers a revenit grație reușitei lui Cryder. Soarta partidei a fost decisă în over-time. Golul victoriei lui Washington a fost înscris de Niskanen.

În meciul dintre Montreal și St. Louis, scenariul filmului de groază a continuat cu un nou capitol. Ambele echipe au mers cap la cap până în finalul partidei, când scorul era de 2-2, cu două egalări reușite de oaspeți.

Și când nimeni nu mai avea dubii că partida va ajunge în prelungiri, la nouă secunde rămase pe cronometru, gazdele au înscris golul decisiv prin Gallaher, care au trimis pucul în poarta adversarilor, profitând de o gafă monumentală comisă de fundașul lui St. Louis.

În celelalte jocuri, Kalgari au ciocnit crosele de bucurie la un capăt de meci în care s-au impus cu 5-2 în fața formației din Boston, iar Anaheim a câștigat acasă cu 4-1 pe Eilenders.

sursa tv8.md
0
Noutați asemănătoare