loading...

Au alergat 10 mile cu 25 de obstacole pentru o cauză nobilă

Cu toate că puțini știu despre asta, dar în Marea Britanie activează un centru de caritate pentru copiii din Moldova. Centrul Phoenix a fost înființat de Victoria Dunford, o cetățeană a Republicii Moldova, care ulterior, pentru activitățile sale de voluntariat a fost decorată de regina Marii Britanii

20 iunie, 05:4670
UEFA a confirmat în apel suspendarea lui Neymar pentru trei meciuri

Atacantul vedetă al echipei de fotbal PSG, brazilianul Neymar, nu va disputa următoarele trei meciuri în Liga Campionilor, după ce UEFA a respins miercuri apelul depus de gruparea pariziană faţă de suspendarea acestuia în urma insultelor adresate arbitrilor pe reţelele de socializare la finalul meciului cu Manchester United (1-3) din luna martie, scrie AFP.

19 iunie, 13:02160
19 octombrie, 06:27416

Tensiune maximă în NHL! Washington Capitals a câștigat cu 4-3 în prelungiri

Super-show în Liga Națională de hochei! Campionii Washington Capitals au produs o victorie cu mari emoții în prelungiri, iar la Montreal, canadienii s-au dat huța într-un leagăn de goluri cu adversarii din Saint Louis. Au reușit să marcheze decisiv după o eroare gravă, cu nouă secunde înainte de sirenă.

Washington s-au trezit conduși cu 1-0 încă din minutul 6, după ce oaspeții au marcat prin Zibanejad.

Cu opt minute mai târziu, gazdele au reușit mai întâi să egaleze prin execuția senzațională a lui Carlson, ca mai apoi să iasă în avantaj cu 2-1 și cu 3-2, prin două faze parcă scoase la imprimantă de superstarul rus, Ovecikin.

În a treia repriză, New York Rangers a revenit grație reușitei lui Cryder. Soarta partidei a fost decisă în over-time. Golul victoriei lui Washington a fost înscris de Niskanen.

În meciul dintre Montreal și St. Louis, scenariul filmului de groază a continuat cu un nou capitol. Ambele echipe au mers cap la cap până în finalul partidei, când scorul era de 2-2, cu două egalări reușite de oaspeți.

Și când nimeni nu mai avea dubii că partida va ajunge în prelungiri, la nouă secunde rămase pe cronometru, gazdele au înscris golul decisiv prin Gallaher, care au trimis pucul în poarta adversarilor, profitând de o gafă monumentală comisă de fundașul lui St. Louis.

În celelalte jocuri, Kalgari au ciocnit crosele de bucurie la un capăt de meci în care s-au impus cu 5-2 în fața formației din Boston, iar Anaheim a câștigat acasă cu 4-1 pe Eilenders.

sursa tv8.md
0
Noutați asemănătoare