loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:553910
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0014820
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:003870
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:373270
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:234790
19 octombrie, 06:271141

Tensiune maximă în NHL! Washington Capitals a câștigat cu 4-3 în prelungiri

Super-show în Liga Națională de hochei! Campionii Washington Capitals au produs o victorie cu mari emoții în prelungiri, iar la Montreal, canadienii s-au dat huța într-un leagăn de goluri cu adversarii din Saint Louis. Au reușit să marcheze decisiv după o eroare gravă, cu nouă secunde înainte de sirenă.

Washington s-au trezit conduși cu 1-0 încă din minutul 6, după ce oaspeții au marcat prin Zibanejad.

Cu opt minute mai târziu, gazdele au reușit mai întâi să egaleze prin execuția senzațională a lui Carlson, ca mai apoi să iasă în avantaj cu 2-1 și cu 3-2, prin două faze parcă scoase la imprimantă de superstarul rus, Ovecikin.

În a treia repriză, New York Rangers a revenit grație reușitei lui Cryder. Soarta partidei a fost decisă în over-time. Golul victoriei lui Washington a fost înscris de Niskanen.

În meciul dintre Montreal și St. Louis, scenariul filmului de groază a continuat cu un nou capitol. Ambele echipe au mers cap la cap până în finalul partidei, când scorul era de 2-2, cu două egalări reușite de oaspeți.

Și când nimeni nu mai avea dubii că partida va ajunge în prelungiri, la nouă secunde rămase pe cronometru, gazdele au înscris golul decisiv prin Gallaher, care au trimis pucul în poarta adversarilor, profitând de o gafă monumentală comisă de fundașul lui St. Louis.

În celelalte jocuri, Kalgari au ciocnit crosele de bucurie la un capăt de meci în care s-au impus cu 5-2 în fața formației din Boston, iar Anaheim a câștigat acasă cu 4-1 pe Eilenders.

sursa tv8.md
0
Noutați asemănătoare