loading...

Extinzând hotarele: Maratonul Chișinău, alergat virtual și în India

Duminică, 27 septembrie, s-a încheiat cea mai neobișnuită și mai internațională ediție a Maratonului de la Chișinău — Online Chisinau International Marathon 2020. În această zi, alergătorii în tricourile decorate cu însemnele competiției au putut fi văzuți nu doar la Chișinău, ci și la Ungheni, Bălți, Soroca, în mai multe orașe din Transnistria, în SUA, Italia, România, Grecia și chiar în India.

5 octombrie, 16:26960
Până la startul Online Chisinau Marathon 2020 au mai rămas 2 zile

Puteți susține cel mai mare eveniment sportiv din Moldova oriunde v-ați afla – în țară sau peste hotare, alergând una dintre distanțele selectate. Organizatorii sugerează să purtați un tricou de la edițiile precedente ale maratonului sau de la orice alt eveniment Sporter, pentru a simți că împreună suntem uniți. Fiecare participant își alege singur traseul pentru cursă.

25 septembrie, 14:242290
Aheel, un dispozitiv inteligent

Dacă îți place să alergi, atunci e posibil că ai auzit despre tehnici de alergare traumatice și netraumatice. Pe scurt, aterizarea pe călcâi în timp ce alergați este periculoasă pentru genunchi, spate și articulații.

25 septembrie, 13:262030
Maraton în Moldova! Fără circulație blocată

Duminică, 27 septembrie, locuitorii Republicii Moldova vor fi reuniți de un eveniment unic – Maratonul Internațional Chișinău. În acest an, din cauza restricțiilor, competiția va avea loc online.

16 septembrie, 18:533310
11 octombrie, 12:221556

Washington Capitals au dispus de Golden Knights cu scorul de 5-2

Washington Capitals a făcut spectacol în disputa cu Vegas Golden Knights din Liga nord-americană de hochei. Discipolii lui Todd Reirden s-au impus cu scorul de 5-2.

Cele două formații s-au confruntat, sezonul trecut, în finala Cupei Stanley, câștigată de Washington cu scorul general de 4-1. Și de această dată, pe patinoarul Capital One Arena din Washington, au câștigat gazdele - scor final 5-2, dar echilibrul a fost rupt abia cu 10 minute până la final, când, l-a 3-2, Ovecikin a înscris golul desprinderii pe un contraatac ca la carte.

Din trei partide disputate, Washington Capitals a câștigat două și se află pe locul 3 în clasamentul Conferinței de Est. De cealaltă parte, gruparea din Vegas a pierdut 3 din cele 4 meciuri jucate și este pe locul 12 în Conferința de Vest.

Într-o altă confruntare, Philadelphia Flyers a dispus cu 7-4 în deplasare de Ottawa Senators.

Cehul Jakub Voracek și canadianul Scott Laughton au marcat de câte două ori pentru oaspeți. Alte goluri au fost înscrise de Sean Couturier, Robert Hagg și Claude Giroux.

sursa Publika.md
0
Noutați asemănătoare