loading...

Nu sunt fotomodele, ci fotbaliștii României U21

Fotbaliștii selecționatei noastre, România U21, s-au relaxat la piscină în dimineața zilei de marți, 25 iunie 2019. Fotbaliștii care au remizat cu Franța U21, scor 0-0, și care au obținut calificarea în semifinalele lui Euro 2019, au avut liber de la antrenament.

25 iunie, 13:18100
„TVR MOLDOVA” - partenerul media al „Triathlon Triumph by BMW i”

Portalul de televiziune „TVR MOLDOVA” este partenerul campionatului anual de triatlon în aer liber din Moldova „Triathlon Triumph by BMW”. Evenimentul va avea loc pe 14 iulie în parcul „Valea Morilor” din capitală. La aceasta vor participa atât sportivi profesioniști, cât și amatori de triatlon din Moldova și din țări străine. Pe 13 iulie 2019, în cadrul campionatului va avea loc și competiția pentru copii „Kids Triumph”.

25 iunie, 12:5660
Simona Halep ameninţă că se retrage din Fed Cup

Simona Halep ameninţă cu faptul că nu va mai onora convocările la Fed Cup. Nemulţumirea sportivei vine în contextul în care Federaţia Internaţională de Tenis vrea să schimbe din temelii actualul format.

25 iunie, 09:3880
Grăbește-te să te înregistrezi la „Triathlon Triumph” la preț redus

Pe 14 iulie, în parcul „Valea Morilor” din capitală va avea loc cel de-al treilea campionat de triatlon în aer liber la distanța Olimpică – „Triathlon Triumph by BMW i”. Sportivii, care doresc să-și încerce forțele în această disciplină sportivă, mai au timp să se înregistreze la preț redus, deoarece din 2 iulie costul înregistrării va crește.

25 iunie, 08:42110
11 octombrie, 12:22520

Washington Capitals au dispus de Golden Knights cu scorul de 5-2

Washington Capitals a făcut spectacol în disputa cu Vegas Golden Knights din Liga nord-americană de hochei. Discipolii lui Todd Reirden s-au impus cu scorul de 5-2.

Cele două formații s-au confruntat, sezonul trecut, în finala Cupei Stanley, câștigată de Washington cu scorul general de 4-1. Și de această dată, pe patinoarul Capital One Arena din Washington, au câștigat gazdele - scor final 5-2, dar echilibrul a fost rupt abia cu 10 minute până la final, când, l-a 3-2, Ovecikin a înscris golul desprinderii pe un contraatac ca la carte.

Din trei partide disputate, Washington Capitals a câștigat două și se află pe locul 3 în clasamentul Conferinței de Est. De cealaltă parte, gruparea din Vegas a pierdut 3 din cele 4 meciuri jucate și este pe locul 12 în Conferința de Vest.

Într-o altă confruntare, Philadelphia Flyers a dispus cu 7-4 în deplasare de Ottawa Senators.

Cehul Jakub Voracek și canadianul Scott Laughton au marcat de câte două ori pentru oaspeți. Alte goluri au fost înscrise de Sean Couturier, Robert Hagg și Claude Giroux.

sursa Publika.md
0
Noutați asemănătoare