loading...

Sporter Shop: ce suvenire veți putea cumpăra ca amintire despre Maraton

Dragi participanți și invitați ai celei de-a cincea ediții aniversare a „Maratonului Internațional Chișinău”, vă aducem la cunoștință că pe teritoriul SportExpo din cadrul orășelului sportiv al evenimentului va funcționa magazinul „SporterShop”, unde veți putea achiziționa tot felul de suvenire și lucrușoare interesante cu logo-ul maratonului.

19 septembrie, 06:581750
11 octombrie, 12:22712

Washington Capitals au dispus de Golden Knights cu scorul de 5-2

Washington Capitals a făcut spectacol în disputa cu Vegas Golden Knights din Liga nord-americană de hochei. Discipolii lui Todd Reirden s-au impus cu scorul de 5-2.

Cele două formații s-au confruntat, sezonul trecut, în finala Cupei Stanley, câștigată de Washington cu scorul general de 4-1. Și de această dată, pe patinoarul Capital One Arena din Washington, au câștigat gazdele - scor final 5-2, dar echilibrul a fost rupt abia cu 10 minute până la final, când, l-a 3-2, Ovecikin a înscris golul desprinderii pe un contraatac ca la carte.

Din trei partide disputate, Washington Capitals a câștigat două și se află pe locul 3 în clasamentul Conferinței de Est. De cealaltă parte, gruparea din Vegas a pierdut 3 din cele 4 meciuri jucate și este pe locul 12 în Conferința de Vest.

Într-o altă confruntare, Philadelphia Flyers a dispus cu 7-4 în deplasare de Ottawa Senators.

Cehul Jakub Voracek și canadianul Scott Laughton au marcat de câte două ori pentru oaspeți. Alte goluri au fost înscrise de Sean Couturier, Robert Hagg și Claude Giroux.

sursa Publika.md
0
Noutați asemănătoare