loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:553910
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0014810
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:003870
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:373260
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:234790
11 octombrie, 12:221280

Washington Capitals au dispus de Golden Knights cu scorul de 5-2

Washington Capitals a făcut spectacol în disputa cu Vegas Golden Knights din Liga nord-americană de hochei. Discipolii lui Todd Reirden s-au impus cu scorul de 5-2.

Cele două formații s-au confruntat, sezonul trecut, în finala Cupei Stanley, câștigată de Washington cu scorul general de 4-1. Și de această dată, pe patinoarul Capital One Arena din Washington, au câștigat gazdele - scor final 5-2, dar echilibrul a fost rupt abia cu 10 minute până la final, când, l-a 3-2, Ovecikin a înscris golul desprinderii pe un contraatac ca la carte.

Din trei partide disputate, Washington Capitals a câștigat două și se află pe locul 3 în clasamentul Conferinței de Est. De cealaltă parte, gruparea din Vegas a pierdut 3 din cele 4 meciuri jucate și este pe locul 12 în Conferința de Vest.

Într-o altă confruntare, Philadelphia Flyers a dispus cu 7-4 în deplasare de Ottawa Senators.

Cehul Jakub Voracek și canadianul Scott Laughton au marcat de câte două ori pentru oaspeți. Alte goluri au fost înscrise de Sean Couturier, Robert Hagg și Claude Giroux.

sursa Publika.md
0
Noutați asemănătoare