loading...

Extinzând hotarele: Maratonul Chișinău, alergat virtual și în India

Duminică, 27 septembrie, s-a încheiat cea mai neobișnuită și mai internațională ediție a Maratonului de la Chișinău — Online Chisinau International Marathon 2020. În această zi, alergătorii în tricourile decorate cu însemnele competiției au putut fi văzuți nu doar la Chișinău, ci și la Ungheni, Bălți, Soroca, în mai multe orașe din Transnistria, în SUA, Italia, România, Grecia și chiar în India.

5 octombrie, 16:261010
Până la startul Online Chisinau Marathon 2020 au mai rămas 2 zile

Puteți susține cel mai mare eveniment sportiv din Moldova oriunde v-ați afla – în țară sau peste hotare, alergând una dintre distanțele selectate. Organizatorii sugerează să purtați un tricou de la edițiile precedente ale maratonului sau de la orice alt eveniment Sporter, pentru a simți că împreună suntem uniți. Fiecare participant își alege singur traseul pentru cursă.

25 septembrie, 14:242360
Aheel, un dispozitiv inteligent

Dacă îți place să alergi, atunci e posibil că ai auzit despre tehnici de alergare traumatice și netraumatice. Pe scurt, aterizarea pe călcâi în timp ce alergați este periculoasă pentru genunchi, spate și articulații.

25 septembrie, 13:262100
Maraton în Moldova! Fără circulație blocată

Duminică, 27 septembrie, locuitorii Republicii Moldova vor fi reuniți de un eveniment unic – Maratonul Internațional Chișinău. În acest an, din cauza restricțiilor, competiția va avea loc online.

16 septembrie, 18:533390
8 august, 07:29976

Tokyo 2020: S-a ales echipa care va lucra la crearea afișelor de artă

Comitetul de organizare al Jocurilor Olimpice de la Tokyo 2020 a anunțat ca un juriu format din renumiți designeri și oameni de artă japonezi au ales echipa care va lucra la crearea afișelor de artă care să ilustreze spiritul și viziunea Tokyo 2020.

Trei artiști internaționali și opt japonezi, personalități artistice celebre atât în Japonia cât și în întreaga lume (graficieni, caligrafi, designeri, fotografi etc), vor lucra la aceste opere de artă, parte a unui program pe care toate orașele gazdă trebuie să-l pună în aplicare, deoarece au ca scop promovarea mesajelor pe care le transmit Jocurile Olimpice.

Lucrările sub formă de afișe vor fi realizate până la sfârșitul lui 2019, pentru ca de la începutul anului 2020 până la startul Tokyo 2020 să fie afișate la expoziții în spații publice și prezente pe produse care intră sub licența Jocurilor cu scopul de a atrage atenția asupra Jocurilor Olimpice din Țara Soarelui Răsare. 

sursa Olympic.md
0
Noutați asemănătoare