loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:556340
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0018500
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:005790
18 iulie, 06:421460

Залина Петривская в четвёртый раз выступит на Олимпийских играх

Легкоатлетка Залина Петривская является третьей среди молдавских спортсменов, получившая квалификацию на Олимпийские игры в Токио 2020 года, передает IPN.   

Результат в 72,84 метра в метании молота обеспечил 31-летней спортсменке первое место на международном конкурсе в Киеве, а также место в олимпийской сборной Молдовы. 

Залина Петривская выступит в четвертый раз на Олимпийских играх. Ранее Лилия Фиськович и Димитриана Сурду получили право выступать на Олимпиаде в Токио.

sursa IPN.md
0