loading...

Semimaraton: A „căzut” recordul mondial vechi de 8 ani

Duminică, 28 octombrie, a fost doborât recordul mondial la semimaraton. Performanța a fost îmbunătățită cu 5 secunde. Kenyanul Abraham Kiptum a oprit cronometrul la un timp incredibil: 58 de minute și 18 secunde. Recordul mondial în proba de semimaraton este oficial recunoscut de către Federația Internațională de Atletism de la 1 ianuarie 2004.

29 octombrie, 07:5112840
Lista învingătorilor Maratonului Chișinău în categorii de vârstă

Organizația publică sportivă Sporter le aduce mulțumiri participanților la maraton pentru curajul și cutezanța de care au dat dovadă. În ziua evenimentului sportiv au fost premiați câștigătorii curselor de alergare la categoria “Absolut”. Iar acum, așa cum am promis, vă prezentăm lista câștigătorilor competiției la categoriile de vârstă.

11 octombrie, 06:4316740
Istoria unui campion: sportivul cu nevoi speciale - Pavel Crîsanov

390 – atâția maratoniști s-au adunat anul acesta la „Maratonul Internațional Chișinău”, printre care: profesioniști, amatori, oameni obișnuiți, care doresc să demonstreze ceva pentru ei sau pentru alții, care visează să obțină titlul de „maratonist", care iubesc drumul, alergarea sau călătoriile.

5 octombrie, 13:0510900
Cum s-a desfășurat promoția organizată de Accent.md?

Luni, 1 octombrie, la ușile magazinului Accent.md s-a format o coadă foarte lungă de cumpărători. Participanții la cursa distractivă „Fun Run” au venit pentru a-și ridica cadourile, pregătite de partenerul „Maratonului Internațional Chișinău” - magazinul Accent.md, în cadrul promoției desfășurate.

2 octombrie, 15:149050