loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:556450
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0018730
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:005910
22 mai, 14:32826

Echipa de fotbal a MAIB – la EURO Business Cup

Echipa de fotbal a Moldova Agroindbank participă la „EURO Business Cup”, turneu organizat de Federaţia Europeană de Minifotbal, care se desfăşoară în perioada 22 – 26 mai în Turcia. Colegii noştri - Gheorghe Muntean, Ivan Buga, Sergiu Puiu, Dorian Podlisnic, Iurie Gîrlă, Artur Caldare şi Vladislav Bodrug - merg să aducă victoria acasă şi vă invităm să le ţinem pumnii la meciurile care urmează.

MAIB şi JSC Interdnestrcom din Tiraspol vor fi unicele echipe care ne vor reprezenta ţara la această competiţie. Să le urăm succes bravilor colegi – Gheorghe Muntean, Ivan Buga, Sergiu Puiu, Dorian Podlisnic, Iurie Gîrlă, Artur Caldare şi Vladislav Bodrug. Noi credem în voi!

„EURO Business Cup” reuneşte echipe de minifotbal de la diverse companii şi corporaţii din România, Bosnia şi Herţegovina, Kazahstan, Federaţia Rusă, Ungaria, Turcia, Serbia, Ucraina, Bulgaria, Slovacia, Israel, Muntenegru, Austria, Portugalia şi Republica Moldova.

Suntem convinşi că prin talentul fotbalistic pe care echipa băncii l-a demonstrat în repetate rânduri, imaginea Republicii Moldova şi a MAIB vor fi destoinic reprezentate la această importantă competiţie.

sursa Diez.md
0
Noutați asemănătoare