loading...

#diez se pregătește pentru cursa Maratonul de Crăciun by Naturalis

Cu câteva zile înainte de Crăciun, pe 22 decembrie, în Piața Marii Adunări Naționale din capitală se va desfășura Maratonul de Crăciun by Naturalis - cea mai ”caldă” cursă a anului. Maratonul va fi susținut informațional de către #diez, echipa care nu ratează niciun eveniment sportiv organizat de Sporter

9 decembrie, 11:49360
Aqua unIQa se pregătește pentru cursa Maratonul de Crăciun by Naturalis

Se apropie acele zile în care și cei mari, și cei mici se bucură și se încarcă de emoții magice. Aqua unIQa îți propune să întâmpini sărbătorile într-un mod neobișnuit - participând la Maratonul de Crăciun by Naturalis, care se va desfășura pe 22 decembrie, în PMAN

27 noiembrie, 10:12780
22 mai, 14:32495

Echipa de fotbal a MAIB – la EURO Business Cup

Echipa de fotbal a Moldova Agroindbank participă la „EURO Business Cup”, turneu organizat de Federaţia Europeană de Minifotbal, care se desfăşoară în perioada 22 – 26 mai în Turcia. Colegii noştri - Gheorghe Muntean, Ivan Buga, Sergiu Puiu, Dorian Podlisnic, Iurie Gîrlă, Artur Caldare şi Vladislav Bodrug - merg să aducă victoria acasă şi vă invităm să le ţinem pumnii la meciurile care urmează.

MAIB şi JSC Interdnestrcom din Tiraspol vor fi unicele echipe care ne vor reprezenta ţara la această competiţie. Să le urăm succes bravilor colegi – Gheorghe Muntean, Ivan Buga, Sergiu Puiu, Dorian Podlisnic, Iurie Gîrlă, Artur Caldare şi Vladislav Bodrug. Noi credem în voi!

„EURO Business Cup” reuneşte echipe de minifotbal de la diverse companii şi corporaţii din România, Bosnia şi Herţegovina, Kazahstan, Federaţia Rusă, Ungaria, Turcia, Serbia, Ucraina, Bulgaria, Slovacia, Israel, Muntenegru, Austria, Portugalia şi Republica Moldova.

Suntem convinşi că prin talentul fotbalistic pe care echipa băncii l-a demonstrat în repetate rânduri, imaginea Republicii Moldova şi a MAIB vor fi destoinic reprezentate la această importantă competiţie.

sursa Diez.md
0
Noutați asemănătoare