loading...

Cum să revii în formă după excesele alimentare din timpul sărbătorilor

Perioada sărbătorilor este sinonimă adesea cu excesele și delăsarea. Aperitive, mâncăruri grele, dulciuri, mese interminabile, plus alcool. Kilogramele se depun rapid și energia scade proporțional. Sfaturile nutriționiștilor și ale antrenorilor de fitness s-ar putea dovedi utile dacă vrem să ne recăpătăm cât mai repede forma de dinainte de Revelion.

2 ianuarie, 09:174810
Cele mai folositoare fructe

Toate fructele sunt folositoare, dar există unele care le întrec pe toate celelalte în ceea ce privește cantitatea vitaminelor și nutrienților.

5 decembrie, 08:424730
Semințele Quinoa și beneficiile acestora asupra sănătății

Quinoa este un aliment devenit popular datorită multiplelor beneficii pe care le are asupra sănătății. Conține carbohidrați compleți care alimentează organismul cu energie astfel încât acesta să poată face față alergării sau altor tipuri de antrenamente.

5 noiembrie, 07:435140
Combină cursa de 5 km cu Herbalife Nutrition

Un stil de viață activ şi sănătos presupune nu doar să faci sport, dar și să ai o alimentație echilibrată. Iată de ce compania Herbalife Nutrition, având scopuri comune cu cele ale Maratonului Internațional Chișinău, a devenit partenerul titular al distanței de 5 km.

24 august, 07:337370
Dieta de resetare a metabolismului – este utilă sau nu?

Fiecare dintre noi simte din când în când nevoia unui buton de reset pe care să îl activeze ocazional, pentru o mulțime de situații. Iată de ce dietă de resetare a metabolismului – făcută extrem de populară de fostul jucător din NFL, Steve Weatherford – este foarte atrăgătoare pentru multe persoane.

27 iunie, 11:518770
Ghid complet Triptofan: surse, rol și cum funcționează

Probabil că ai auzit deja despre Triptofan până în acest moment. În general, auzim cel mai mult despre el în perioada Sărbătorilor, când oamenii vorbesc adesea despre faptul că mesele la care servim preparate din carne de curcan induc o stare de somnolență.

30 martie, 09:1321850
Alimente care te mențin în formă și îți prelungesc viața

Bernardo LaPalo, un bărbat de 116 ani din Arizona susține că a ajuns la această vârstă datorită stilului de viață sănătos. Centenarul spune că nu a fost niciodată bolnav și că a evitat carnea roșie. Secretele longevității sale le-a aflat de la tatăl său care era medic.

20 martie, 07:219180