Dieta de resetare a metabolismului – este utilă sau nu?

Fiecare dintre noi simte din când în când nevoia unui buton de reset pe care să îl activeze ocazional, pentru o mulțime de situații. Iată de ce dietă de resetare a metabolismului – făcută extrem de populară de fostul jucător din NFL, Steve Weatherford – este foarte atrăgătoare pentru multe persoane.

27 iunie, 11:511700
Ghid complet Triptofan: surse, rol și cum funcționează

Probabil că ai auzit deja despre Triptofan până în acest moment. În general, auzim cel mai mult despre el în perioada Sărbătorilor, când oamenii vorbesc adesea despre faptul că mesele la care servim preparate din carne de curcan induc o stare de somnolență.

30 martie, 09:133670
Alimente care te mențin în formă și îți prelungesc viața

Bernardo LaPalo, un bărbat de 116 ani din Arizona susține că a ajuns la această vârstă datorită stilului de viață sănătos. Centenarul spune că nu a fost niciodată bolnav și că a evitat carnea roșie. Secretele longevității sale le-a aflat de la tatăl său care era medic.

20 martie, 07:213530
Ce trebuie să mănânci înainte şi după sală

Persoanele care merg la sală au nevoie de o alimentaţie diferită înainte şi după antrenamente, pentru a putea face faţă efortului fizic. Fie că vrem să ne creştem masa musculară, sau doar să ne întreţinem corpul, specialiştii spun că persoanele care merg la sală trebuie să urmeze câteva reguli.

6 martie, 07:265650
Ce să nu mănânci după antrenamente: 10 alimente interzise

Nutriționiști și antrenori de fitness deopotrivă insistă asupra unui aspect important: alimentația înainte și după antrenament. Pentru că, așa cum probabil știi deja, antrenamentele devin și mai eficiente dacă sunt susținute de un regim alimentar sănătos, variat și echilibrat.

21 decembrie, 08:324080