loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:55240
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:003300
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:001100
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:371270
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:232430
VeloHora revine!

Dragi cicliști amatori și profesioniști, avem vești bune pentru voi! Cea mai de amploare plimbare urbană cu bicicletele revine!

1 martie, 18:501650
28 februarie, 08:35115

Engystol: nu e timp de răceală, curând începe Puzzle Day by Castorland 2020

În ajunul campionatului de asamblare a puzzle-urilor contra cronometru, Puzzle Day by Castorland 2020, nu rămâne timp de răceală, deoarece nimic nu trebuie să-ți "fure" victoria: nici nasul înfundat, nici somnolența și nici durerea de cap. Pentru a învinge ușor cele 100 de echipe, dar și răceala, încercați Engystol - soluția antivirală germană. 

Ce este Engystol și cum funcționează? 

Engystol este un medicament antiviral, care poate fi utilizat atât pentru tratamentul infecțiilor virale respiratorii acute, cât și al gripei, care, de obicei, sunt însoțite de slăbiciuni, dureri de cap și nas înfundat. Medicamentul activează resursele proprii ale organismului și ale sistemului imunitar nespecific. De asemenea, acest produs are efect antiviral direct asupra anumitor tipuri de virusuri. 

Engystol are la bază doar ingrediente naturale. Acest medicament poate fi folosit și pentru prevenirea răcelilor sezoniere. 

Anul acesta, campionatul Puzzle Day by Castorland va avea loc la data de 21 martie în centrul Tekwill. Oricui îi plac puzzle-urile și jocurile de atenție poate lupta pentru titlul de cei mai rapizi asamblori de puzzle-uri. Pentru a participa, trebuie să formați o echipă din 2-4 persoane și să vă înregistrați pe puzzleday.md. 

Până la data de 16 martie puteți să vă înregistrați echipa la un preț redus  300 lei. Numărul participanților în cadrul campionatului este limitat, de aceea, grăbiți-vă! 

Puteți afla mai multe detalii despre acest eveniment pe site-ul oficial puzzleday.md. 

sursa puzzleday.md
0
Noutați asemănătoare