loading...

  discipline
  • mai mult
  Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

  Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

  3 aprilie, 14:556290
  Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

  În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

  26 martie, 08:0018430
  Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

  Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

  16 martie, 08:005740
  24 februarie, 12:39360

  Puzzle Day by Castorland 2020 a deschis înregistrarea pentru participare

  Campionatul de asamblare a puzzle-urilor contra cronometru, Puzzle Day by Castorland 2020, iarăși va avea loc la Chișinău. Toți doritorii pot deja să-și înregistreze echipele. 

  Anul acesta, Puzzle Day by Castorland va fi organizat în data de 21 martie, la centrul "Tekwill". La campionat pot participa copii de la vârsta de 7 ani și adulți de orice vârstă. 

  Condiția principală a acestei competiții neobișnuite este echipa formată din 2-4 persoane. Invitați-vă familia, prietenii, colegii, alegeți o denumire pentru echipa dvs. și categoria în care doriți să participați: fie amatori, fie profesioniști. Pentru ambele categorii, regulile jocului sunt aceleași, diferența constă doar în nivelul de dificultate. 

  În ziua competiției, participanții vor avea la dispoziție 2 ore pentru a asambla un puzzle din 500 de piese. Echipele câștigătoare din ambele categorii vor fi cele care vor reuși să adune primele puzzle-ul în mod corect. 

  Bonus: chiar dacă nu luați un loc premiant, puzzle-ul îl primiți cadou! 

  Pentru a vă înregistra la Puzzle Day by Castorland 2020, accesați puzzleday.md

  Prețul de participare până la 16 martie este de 300 lei per echipă, iar începând cu 17 martie 400 lei. De aceea, dacă doriți să beneficiați de un preț redus, grăbiți-vă. Cu atât mai mult că locurile sunt limitate! 

  Reamintim că Puzzle Day by Castorland este la a șaptea ediție în Republica Moldova. La competiție pot participa doar 100 de echipe, unele dintre care vin din țările vecine. 

  Campionatul este organizat de forumul pentru femei, mama.md, și panoul de anunțuri online, 999.md. 

  sursa puzzleday.md
  0
  Noutați asemănătoare