loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:554260
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0015270
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:004120
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:373440
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:235000
astăzisăptămânălunăan
2 martie, 08:35299

Puzzle Day by Castorland 2020 va fi susținut de companiile MediaMagnat Grup și Castorland

Pe 21 martie, la centrul Tekwill din Chișinău, va avea loc cea de-a șaptea ediție a campionatului Moldovei de asamblare la viteză a puzzle-urilor — Puzzle Day by Castorland 2020, care vine să sprijine compania MediaMagnat Grup și pe cel mai cunoscut producător de puzzle-uri. Evenimentul va fi susținut de Castorland, care a devenit partenerul titular al campionatului.

Media MAGNAT Grup SRL este cel mai mare importator și distribuitor de jucării din Republica Moldova. Compania a câștigat încrederea clienților săi printr-o gamă variată de jucării inofensive, de calitate înaltă, care nu conţin materiale toxice și care răspund nevoilor actuale ale pieței.

MediaMagnat Grup oferă o varietate largă de jucării pentru toate gusturile: jocuri educative și colective, puzzle-uri, puzzle-uri 3D, constructoare de tip LEGO, mașinuțe de colecție (copiile în miniatură ale celor mai populare modele de mașini), terenuri de joacă și produse gonflabile INTEX.

Compania MediaMagnat Grup vinde produse de calitate de la cei mai renumiți producători din lume, precum Hot Wheels, Barbie, Fisher Price, Enchantimals, Mattel, Pilsan, Viga, Welly, Sluban, Castorland, Burak, Wenyi. 

Compania mizează pe următoarele principii de bază: produsele de înaltă calitate, valoarea educațională și siguranța utilizatorului. 

Vă reamintim, campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 va avea loc pe 21 martie la centrul Tekwill. La eveniment poate participa orice amator de puzzle-uri, care este pregătit să concureze cu alți participanți contra cronometru. Pentru a vă înregistra și a afla mai multe detalii, accesați site-ul puzzleday.mama.md.

sursa puzzleday.md
0

loading...

Noutați asemănătoare