loading...

Istorii simple. Ilie Dercaci

Iar noi continuăm seria de „Istorii Simple” din cadrul Maratonului Internațional Chișinău și, de această dată, în centrul atenției îl avem pe Ilie Dercaci, persoana care a reușit să ajungă la distanța de semimaraton cu ajutorul forței psihice.

21 august, 11:53190
Patru boxeri au fost desemnaţi cei mai buni la ”Cupa Independenţei”

Boxerii Iaroslav Ivanov (60 kg), Mihail Socinsky (91 kg), ambii din Polonia, Anton Stelimahov (Belarus) şi Davron Bozorov (69 kg, R. Moldova), câştigători în categoriile lor de greutate, au fost desemnaţi cei mai tehnici la turneul internaţional care s-a încheiat duminică, 18 august la Grimăncăuţi (Briceni), relatează MOLDPRES.

20 august, 09:44380
21 mai, 11:22113

Chișinăul va găzdui cea de a IV-a etapă a Romanian Arena Football League/ RAFL

Chișinău Sentinels va găzdui cea de-a IV-a etapă a Romanian Arena Football League/ RAFL (Liga Română de Arena Fotbal), care este competiție de fotbal american 8x8. La ediția RAFL 2019 participă cinci echipe: Chișinău Sentinels, Bucharest Warriors, Bucharest Titans, Bucharest Rebels Rookies și Giurgiu Gladiators.

Campionatul este destinat echipelor în curs de dezvoltare, care acumulează experiența necesară, dar își cresc loturile, pentru a trece la fotbalul american obișnuit 11×11.

Etapa IV va fi găzduită de Chișinău Sentinels, unica echipă de fotbal american din Moldova. După trei etape din România, care au avut loc la București (7 aprilie și 11 mai) și Giurgiu (21 aprilie), Chișinău Sentinels se află în fruntea clasamentului cu toate șase meciuri câștigate și 18 puncte primite. La fel, Chișinău Sentinels demonstrează că au ofensiva și defensiva bine pusă – echipa a reușit să marcheze 167 de puncte și au primit doar 12 puncte.

Etapa din Chișinău este una extrem de importantă pentru echipa din Moldova, deoarece echipa Bucharest Rebels Rookies, are cinci victorii din șase meciuri, suferind o singură înfrângere în meciul cu Chișinău Sentinels. Returul acelui meci se va juca la Chișinău și va determina, în principiu, liderul campionatului și clasamentul final înainte de playoffs.

Ordinea preliminară a meciurilor care se vor disputa la Chișinău :

#10.00 Chișinău Sentinels vs. Bucharest Rebels
#11.15 Bucharest Warriors vs. Giurgiu Gladiators
#12.30 Bucharest Titans vs. Chișinău Sentinels
#13.45 Bucharest Rebels vs. Bucharest Warriors
#15.00 Giurgiu Gladiators vs. Bucharest Titans

Etapa IV se va desfășura la 26 mai, între orele 10.00-16.00 la Complexul Sprotiv „Zimbru” (stadionul cu gazonul artificial pe lângă stadionului mare Zimbru). Evenimentul e susținut de Ambasada SUA la Chișinău.

Mai multe detalii despre eveniment vezi AICI.

Vezi mai jos care au fost rezultatele etapelor anterioare:

#Etapa I

#Etapa II

#Etapa III

sursa Diez.md
0
Noutați asemănătoare