loading...

Echipa Sporter vă urează un An Nou fericit!

Anul Nou este o sărbătoare importantă. Este momentul în care ne oprim și facem bilanțul. Noi, echipa Sporter, ne amintim cât de reușit a fost anul competițional, ce am izbutit să facem și ce încă mai avem de făcut

30 decembrie, 08:511320
Donaris Vienna Insurance Group se alătură Maratonului de Crăciun

Pe 22 decembrie ne întâlnim în Piața Marii Adunări Naționale pentru a crea o atmosferă feerică și plină de emoții împreună cu Donaris Vienna Insurance Group în calitate de partener, care va susține participanții la Maratonul de Crăciun by Naturalis

18 decembrie, 14:221390
#diez se pregătește pentru cursa Maratonul de Crăciun by Naturalis

Cu câteva zile înainte de Crăciun, pe 22 decembrie, în Piața Marii Adunări Naționale din capitală se va desfășura Maratonul de Crăciun by Naturalis - cea mai ”caldă” cursă a anului. Maratonul va fi susținut informațional de către #diez, echipa care nu ratează niciun eveniment sportiv organizat de Sporter

9 decembrie, 11:491580
21 mai, 11:22432

Chișinăul va găzdui cea de a IV-a etapă a Romanian Arena Football League/ RAFL

Chișinău Sentinels va găzdui cea de-a IV-a etapă a Romanian Arena Football League/ RAFL (Liga Română de Arena Fotbal), care este competiție de fotbal american 8x8. La ediția RAFL 2019 participă cinci echipe: Chișinău Sentinels, Bucharest Warriors, Bucharest Titans, Bucharest Rebels Rookies și Giurgiu Gladiators.

Campionatul este destinat echipelor în curs de dezvoltare, care acumulează experiența necesară, dar își cresc loturile, pentru a trece la fotbalul american obișnuit 11×11.

Etapa IV va fi găzduită de Chișinău Sentinels, unica echipă de fotbal american din Moldova. După trei etape din România, care au avut loc la București (7 aprilie și 11 mai) și Giurgiu (21 aprilie), Chișinău Sentinels se află în fruntea clasamentului cu toate șase meciuri câștigate și 18 puncte primite. La fel, Chișinău Sentinels demonstrează că au ofensiva și defensiva bine pusă – echipa a reușit să marcheze 167 de puncte și au primit doar 12 puncte.

Etapa din Chișinău este una extrem de importantă pentru echipa din Moldova, deoarece echipa Bucharest Rebels Rookies, are cinci victorii din șase meciuri, suferind o singură înfrângere în meciul cu Chișinău Sentinels. Returul acelui meci se va juca la Chișinău și va determina, în principiu, liderul campionatului și clasamentul final înainte de playoffs.

Ordinea preliminară a meciurilor care se vor disputa la Chișinău :

#10.00 Chișinău Sentinels vs. Bucharest Rebels
#11.15 Bucharest Warriors vs. Giurgiu Gladiators
#12.30 Bucharest Titans vs. Chișinău Sentinels
#13.45 Bucharest Rebels vs. Bucharest Warriors
#15.00 Giurgiu Gladiators vs. Bucharest Titans

Etapa IV se va desfășura la 26 mai, între orele 10.00-16.00 la Complexul Sprotiv „Zimbru” (stadionul cu gazonul artificial pe lângă stadionului mare Zimbru). Evenimentul e susținut de Ambasada SUA la Chișinău.

Mai multe detalii despre eveniment vezi AICI.

Vezi mai jos care au fost rezultatele etapelor anterioare:

#Etapa I

#Etapa II

#Etapa III

sursa Diez.md
0
Noutați asemănătoare