Ana Cazacu s-a întors din România cu noi realizări

Frumoși mai sunt moldovenii noștri, mai ales cei care ne duc faima departe, peste hotarele țării. Iar în această listă cu siguranță poate fi inclusă și Ana Cazacu cea care tocmai s-a întors acasă cu noi realizări. După ce s-a învrednicit să obțină titlul de „Ironman”, de la Campionat Internațional de triatlon „X-Man România 2019” a venit cu un alt premiu.

15 iunie, 07:24210
Darren Cahill a vorbit despre o nouă colaborare cu Simona Halep

Darren Cahill întăreşte speranţele fanilor că ar putea relua colaborarea cu Simona Halep. Omul care a ajutat-o pe româncă să urce pe prima poziţie în clasamentul mondial şi să câştige primul titlu de Mare Şlem al carierei, după trei finale pierdute, dă asigurări că prima opţiune în cazul în care va reveni în antrenorat va fi să vină din nou în loja Simonei.

14 iunie, 13:50180
Răspunsul genial al lui Fabregas, după ce a fost făcut praf de un fan

Cesc Fabregas (32 de ani) a postat recent o fotografie pe rețelele de socializare cu 12 tricouri cu numele lui, de la echipele pentru care a jucat în cariera sa. Spaniolul i-a întrebat pe urmăritorii săi prin intermediul descrierii de la poză: ”Care dintre ele vă aduce amintirile cele mai frumoase?”. Reacțiile nu au întârziat să apară, iar Fabregas a răspuns într-un mod extraordinar.

14 iunie, 12:22230
Mai mulți jucători vor rata etapa a 13-a din DN

În etapa a 13-a din Divizia Națională, Zimbru nu va putea conta pe serviciile a doi jucători din cauza cumului de cartonașe. Astfel, în meciul din deplasare cu Sfîntul Gheorghe, nu vor avea drept de joc fundașii Alexandru Belevschii și Denis Furtuna.

14 iunie, 11:18200
Alexandra Mîrca va evolua și la Olimpiada de la Tokyo

Arcașa Alexandra Mîrca va evolua pentru a doua oară consecutiv la Jocurile Olimpice. După ce a avut o victorie la Rio, sportiva din Chișinău va încerca să aibă o evoluție cât mai bună și la Tokyo, în 2020. Mîrca a obținut calificarea după prestația de la Campionatul Mondial, care se desfășoară la ‘s-Hertogenbosch (Olanda).

14 iunie, 11:15310
Long Run în parcul Valea Morilor

S-au năpustit căldurile asupra orașului, energia scade, iar activitățile de zi cu zi par a fi o povară... nu și atunci când începi ziua cu un antrenament în sânul naturii!

14 iunie, 08:47200
21 mai, 11:2234

Chișinăul va găzdui cea de a IV-a etapă a Romanian Arena Football League/ RAFL

Chișinău Sentinels va găzdui cea de-a IV-a etapă a Romanian Arena Football League/ RAFL (Liga Română de Arena Fotbal), care este competiție de fotbal american 8x8. La ediția RAFL 2019 participă cinci echipe: Chișinău Sentinels, Bucharest Warriors, Bucharest Titans, Bucharest Rebels Rookies și Giurgiu Gladiators.

Campionatul este destinat echipelor în curs de dezvoltare, care acumulează experiența necesară, dar își cresc loturile, pentru a trece la fotbalul american obișnuit 11×11.

Etapa IV va fi găzduită de Chișinău Sentinels, unica echipă de fotbal american din Moldova. După trei etape din România, care au avut loc la București (7 aprilie și 11 mai) și Giurgiu (21 aprilie), Chișinău Sentinels se află în fruntea clasamentului cu toate șase meciuri câștigate și 18 puncte primite. La fel, Chișinău Sentinels demonstrează că au ofensiva și defensiva bine pusă – echipa a reușit să marcheze 167 de puncte și au primit doar 12 puncte.

Etapa din Chișinău este una extrem de importantă pentru echipa din Moldova, deoarece echipa Bucharest Rebels Rookies, are cinci victorii din șase meciuri, suferind o singură înfrângere în meciul cu Chișinău Sentinels. Returul acelui meci se va juca la Chișinău și va determina, în principiu, liderul campionatului și clasamentul final înainte de playoffs.

Ordinea preliminară a meciurilor care se vor disputa la Chișinău :

#10.00 Chișinău Sentinels vs. Bucharest Rebels
#11.15 Bucharest Warriors vs. Giurgiu Gladiators
#12.30 Bucharest Titans vs. Chișinău Sentinels
#13.45 Bucharest Rebels vs. Bucharest Warriors
#15.00 Giurgiu Gladiators vs. Bucharest Titans

Etapa IV se va desfășura la 26 mai, între orele 10.00-16.00 la Complexul Sprotiv „Zimbru” (stadionul cu gazonul artificial pe lângă stadionului mare Zimbru). Evenimentul e susținut de Ambasada SUA la Chișinău.

Mai multe detalii despre eveniment vezi AICI.

Vezi mai jos care au fost rezultatele etapelor anterioare:

#Etapa I

#Etapa II

#Etapa III

sursa Diez.md
0
Noutați asemănătoare