La ce ore să bei apă pentru a fi sănătos

Reziști o lună fără mâncare, însă doar o săptămână fără apă, conform scientificamerican.com. Acest lichid este vital pentru noi, deoarece aproximativ 70% din corpul nostru este alcătuit din apă, de care avem nevoie pentru a ne hidrata, dar și pentru a ne ajuta organele să funcționeze la capacitatea maximă.

15 ianuarie, 05:373190
Obezitatea: o cauză a depresiei

Savanții cunoșteau de mult timp că există o legătură între depresie și obezitate, dar, ca și în „problema cu oul și găina”, nu știau care dintre ele apare prima.

18 decembrie, 07:212640
Seminare și master-class-uri la Purcari Camping

Sâmbătă, 1 septembrie, în cadrul celei de-a doua curse de tip trail „Purcari Wine Run 2018”, special pentru participanții „Purcari Camping“, în Moldova vor veni adevărații guru ai curselor profesioniste de alergare - fondatorii și formatorii școlii din Odessa „I love Super-Sport“ - Aelita Iurcenco și Alexandru Bajin, precum și campioana Ucrainei la cursele montane - Iulia Tarasova.

23 august, 12:276370
Fii mai mult decât un simplu alergător: fii un EROU!

Echipa Run for Children a luat naștere din dorința de a extinde eforturile locale de fundraising și awareness ale CCF/HHC Moldova. Invităm cât mai mulți doritori să se alăture susținerii misiunii noastre să închidem internatele și casele de copii și să susținem familiile – ’’O casă și o familie pentru fiecare copil’’.

22 august, 13:336690
Fugi de gălăgia orașului și vino la Camping Purcari Wine Run

Când ai umblat ultima dată desculț? Așa, cu picioarele goale prin iarba răcoroasă și moale. Mai ții minte senzația pe care ți-o dă acest lucru simplu? E destul doar să-ți lași încălțămintea la o parte și vei simți cum Pământul se rotește sub picioarele tale. Sau când ai întâlnit ultima dată răsăritul? În rutina zilnică uităm de lucrurile care ne fac cu adevărat fericiți. Iar pentru a respira din nou cu pieptul plin, avem nevoie de un moment de reculegere, în care să fim doar noi și natura.

21 august, 08:045120