loading...

Râsul - cea mai veselă metodă de a te menţine în formă

Râsul este considerat, de foarte mult timp, cel mai benefic medicament pentru a fi în formă. Gimnastica, cauzată de râs, masează organele, stimulează funcţiile lor şi îmbunătăţeşte circulaţia oxigenului, provocând buna dispoziţie şi chiar starea de euforie.

21 iunie, 06:07740
La ce ore să bei apă pentru a fi sănătos

Reziști o lună fără mâncare, însă doar o săptămână fără apă, conform scientificamerican.com. Acest lichid este vital pentru noi, deoarece aproximativ 70% din corpul nostru este alcătuit din apă, de care avem nevoie pentru a ne hidrata, dar și pentru a ne ajuta organele să funcționeze la capacitatea maximă.

15 ianuarie, 05:374080
Obezitatea: o cauză a depresiei

Savanții cunoșteau de mult timp că există o legătură între depresie și obezitate, dar, ca și în „problema cu oul și găina”, nu știau care dintre ele apare prima.

18 decembrie, 07:213450
Seminare și master-class-uri la Purcari Camping

Sâmbătă, 1 septembrie, în cadrul celei de-a doua curse de tip trail „Purcari Wine Run 2018”, special pentru participanții „Purcari Camping“, în Moldova vor veni adevărații guru ai curselor profesioniste de alergare - fondatorii și formatorii școlii din Odessa „I love Super-Sport“ - Aelita Iurcenco și Alexandru Bajin, precum și campioana Ucrainei la cursele montane - Iulia Tarasova.

23 august, 12:277250
Fii mai mult decât un simplu alergător: fii un EROU!

Echipa Run for Children a luat naștere din dorința de a extinde eforturile locale de fundraising și awareness ale CCF/HHC Moldova. Invităm cât mai mulți doritori să se alăture susținerii misiunii noastre să închidem internatele și casele de copii și să susținem familiile – ’’O casă și o familie pentru fiecare copil’’.

22 august, 13:337590