loading...

Aheel, un dispozitiv inteligent

Dacă îți place să alergi, atunci e posibil că ai auzit despre tehnici de alergare traumatice și netraumatice. Pe scurt, aterizarea pe călcâi în timp ce alergați este periculoasă pentru genunchi, spate și articulații.

25 septembrie, 13:262040
E bine să exersezi dacă ai artrită?

Înțelepciunea convențională afirmă că odihna este lucrul de bază în asemenea situații. Însă mai jos vă propunem să aflați rezultatele cercetărilor științifice.

4 septembrie, 06:398570
Râsul - cea mai veselă metodă de a te menţine în formă

Râsul este considerat, de foarte mult timp, cel mai benefic medicament pentru a fi în formă. Gimnastica, cauzată de râs, masează organele, stimulează funcţiile lor şi îmbunătăţeşte circulaţia oxigenului, provocând buna dispoziţie şi chiar starea de euforie.

21 iunie, 06:0713830
La ce ore să bei apă pentru a fi sănătos

Reziști o lună fără mâncare, însă doar o săptămână fără apă, conform scientificamerican.com. Acest lichid este vital pentru noi, deoarece aproximativ 70% din corpul nostru este alcătuit din apă, de care avem nevoie pentru a ne hidrata, dar și pentru a ne ajuta organele să funcționeze la capacitatea maximă.

15 ianuarie, 05:3719750
Obezitatea: o cauză a depresiei

Savanții cunoșteau de mult timp că există o legătură între depresie și obezitate, dar, ca și în „problema cu oul și găina”, nu știau care dintre ele apare prima.

18 decembrie, 07:2112490