Seminare și master-class-uri la Purcari Camping

Sâmbătă, 1 septembrie, în cadrul celei de-a doua curse de tip trail „Purcari Wine Run 2018”, special pentru participanții „Purcari Camping“, în Moldova vor veni adevărații guru ai curselor profesioniste de alergare - fondatorii și formatorii școlii din Odessa „I love Super-Sport“ - Aelita Iurcenco și Alexandru Bajin, precum și campioana Ucrainei la cursele montane - Iulia Tarasova.

23 august, 12:271900
Fii mai mult decât un simplu alergător: fii un EROU!

Echipa Run for Children a luat naștere din dorința de a extinde eforturile locale de fundraising și awareness ale CCF/HHC Moldova. Invităm cât mai mulți doritori să se alăture susținerii misiunii noastre să închidem internatele și casele de copii și să susținem familiile – ’’O casă și o familie pentru fiecare copil’’.

22 august, 13:332210
Fugi de gălăgia orașului și vino la Camping Purcari Wine Run

Când ai umblat ultima dată desculț? Așa, cu picioarele goale prin iarba răcoroasă și moale. Mai ții minte senzația pe care ți-o dă acest lucru simplu? E destul doar să-ți lași încălțămintea la o parte și vei simți cum Pământul se rotește sub picioarele tale. Sau când ai întâlnit ultima dată răsăritul? În rutina zilnică uităm de lucrurile care ne fac cu adevărat fericiți. Iar pentru a respira din nou cu pieptul plin, avem nevoie de un moment de reculegere, în care să fim doar noi și natura.

21 august, 08:041470
Pastila care ar putea mima efectele exercițiilor fizice

Cum ar fi dacă, în loc să mergi la sală să transpiri două ore, ar exista o pastilă care să imite beneficiile mișcării? Conceptul se adresează în special persoanelor care nu pot face exerciții fizice, însă ideea este bună chiar și pentru cei leneși.

9 martie, 07:196150
astăzisăptămânălunăan