O patinatoare din SUA, acuzată că și-a tăiat intenționat rivala

O patinatoare americană a scăpat de acuzații, după ce a fost bănuită că și-a rănit intenționat o adversară în timpul încălzirii, la Campionatele Mondiale din Japonia. Mariah Bell (22 de ani) s-a ciocnit cu Lim Eun-soo (16 ani), însă organismul care s-a ocupat de investigarea cazului a decis că nu a fost nimic intenționat, scriu cei de la Sky News.

22 martie, 11:49500
Adam Johnson a ieşit din închisoare

Adam Johnson (31 de ani) a fost eliberat vineri dimineaţă din închisoare, după ce a ispăşit trei dintre cei şase ani primiţi pentru corupere de minori şi activităţi sexuale cu o minoră în vârstă de doar 15 ani. Totuşi, autorităţile engleze îl pun într-o situaţie în care niciun tată nu ar vrea să fie, având interdicţia de a sta singur cu fiica sa de patru ani.

22 martie, 10:11380
Organizatorii de la Roland Garros au anunţat premii mai mari

Organizatorii turneului de al Roland Garros au anunţat care vor fi premiile ediţie din 2019 a turneului câştigat anul trecut de Simona Halep (27 de ani, 3 WTA). Remuneraţiile primite de sportivi au crescut faţă de anul trecut. Valoarea totală a premiilor se ridică acum la 42.661.00 de euro, cu 8,6% mai mult faţă de ediţia din anul trecut.

21 martie, 14:44430
Sadio Mane e dorit de Zidane la Real Madrid

Revenirea lui Zinedine Zidane pe banca lui Real Madrid face ca interesul madrilenilor pentru Sadio Mane să fie din nou de actualitate, scrie France Footbal, care susţine că senegalezul de la Liverpool s-a aflat pe lista formaţiei "blanco" şi în primul mandat al antrenorului de 46 de ani.

21 martie, 08:33220
PSG trebuie să vândă de 150 de milioane de euro

PSG a avut câștig de cauză la TAS în cererea pentru a bloca "examinarea profundă" privind respectarea criteriului fair-play solicitată de UEFA. Campioana Franței nu a scăpat însă de probleme și trebuie să vând jucători în valoare de 150 de milioane de euro în vară, anunță L'Equipe.

21 martie, 07:08290