Reguli de circulație în siguranță în coloana de bicicliști

Week-end-ul acesta, capitala noastră va găzdui cea mai grandioasă cursă anuală de ciclism - „Chișinău Criterium 2019”. În cadrul evenimentului sportiv se va desfășura cursa distractivă în masă „VELO FUN by Skoda”, care va trece pe străzile principale ale capitalei și la care vor participa mii de amatori de ciclism.

24 mai, 12:1890
Linella oferă doza de energie necesară la „Chișinău Criterium”

Rețeaua de magazine Linella promovează activ acțiunile care susțin mișcarea în aer liber și stilul de viață sănătos, astfel, în cadrul cursei urbane de ciclism – „Chișinău Criterium 2019”, Linella va pune la dispoziția tuturor cicliștilor doza de energie și vitalitate de care au nevoie, oferindu-le fructe proaspete și glucoză, pe parcursul și la finalul cursei.

24 mai, 12:0950
Cursa urbană de ciclism „Chișinău Criterium 2019” va începe mâine

Pe 25 mai va avea loc cea de-a șasea ediție anuală a cursei urbane de ciclism „Chișinău Criterium 2019”. Evenimentul sportiv va dura două zile: sâmbătă se va desfășura competiția de duatlon pentru copii și cursa de divertisment în masă „VELO FUN by SKODA”, iar duminică, 26 mai – cursa de ciclism „Chișinău Criterium” cu trei distanțe: „15 km by Naturalis (MTB ONLY)”, 30 km by Technosoft (MTB + ROAD)” și „60 km (ROAD ONLY)”.

24 mai, 07:29230