loading...

Ultramaratonul Rubicon revine

În luna februarie 2021, va avea loc cea mai importantă cursă din Moldova și unul dintre evenimentele cele mai importante din istoria curselor din țară – ultramaratonul Rubicon.

31 decembrie, 16:241720
Cum să participi la cursa RUNdemia 2.0?

Anul 2020 nu e prea bogat în competiții. Dar toamna nu este momentul pentru a fi deprimat. Este timpul să câștigi noi medalii sportive. Acceptă provocarea Sporter și RUNdemia! Participă la ediția de toamnă a cursei online RUNdemia 2.0 în perioada 23-29 noiembrie. De data aceasta totul va fi diferit: un nou sezon, o nouă medalie, noi categorii de câștigători.

4 noiembrie, 12:265100
Extinzând hotarele: Maratonul Chișinău, alergat virtual și în India

Duminică, 27 septembrie, s-a încheiat cea mai neobișnuită și mai internațională ediție a Maratonului de la Chișinău — Online Chisinau International Marathon 2020. În această zi, alergătorii în tricourile decorate cu însemnele competiției au putut fi văzuți nu doar la Chișinău, ci și la Ungheni, Bălți, Soroca, în mai multe orașe din Transnistria, în SUA, Italia, România, Grecia și chiar în India.

5 octombrie, 16:264910
Până la startul Online Chisinau Marathon 2020 au mai rămas 2 zile

Puteți susține cel mai mare eveniment sportiv din Moldova oriunde v-ați afla – în țară sau peste hotare, alergând una dintre distanțele selectate. Organizatorii sugerează să purtați un tricou de la edițiile precedente ale maratonului sau de la orice alt eveniment Sporter, pentru a simți că împreună suntem uniți. Fiecare participant își alege singur traseul pentru cursă.

25 septembrie, 14:246110
Aheel, un dispozitiv inteligent

Dacă îți place să alergi, atunci e posibil că ai auzit despre tehnici de alergare traumatice și netraumatice. Pe scurt, aterizarea pe călcâi în timp ce alergați este periculoasă pentru genunchi, spate și articulații.

25 septembrie, 13:265720
Maraton în Moldova! Fără circulație blocată

Duminică, 27 septembrie, locuitorii Republicii Moldova vor fi reuniți de un eveniment unic – Maratonul Internațional Chișinău. În acest an, din cauza restricțiilor, competiția va avea loc online.

16 septembrie, 18:537500
17 iunie, 08:521292

Brandul de apă potabilă OM a lansat o promoție cu super premii

Dorești să câștigi premii valoroase oferite de OM? Brățară fitness MIband 4, adidași și alte accesorii sport marca Puma și să-ți completezi rezerva de apă potabilă OM? Tot ce ai de făcut este să ieși la plimbare. Suntem siguri că deja faci multe plimbare după autoizolare, de aceea îți rămâne doar să citești regulile ca să obții premiile:

  1. Când ieși la plimbare, deschide orice aplicație de tracking.

  2. Schițează cu pași itinerarul pe hartă.

  3. Publică traseul parcurs pe Instagram.

  4. Așteaptă tragerea la sorţi a cadourilor de la OM:

  • oferim zilnic brățară fitness MIband 4 și apă OM,
  •  tragerea la sorţi a apei OM, pantofilor sport și altor cadouri Puma are loc în fiecare zi de marți,
  •  la finele proiectului, echipa OM va dărui pantofi sport Puma autorului celui mai popular itinerar.

Genericul promoției – OM Walking Art. Ai două opțiuni: să parcurgi unul din itinerarele propuse sau să creezi unul propriu. Organizatorii nu vă limitează, mai ales că prea multe interdicții sunt impuse în țară.

Detaliile promoţiei: www.omwa.md

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare