loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:556790
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0019200
18 octombrie, 12:29453

Hyundai Moldova va da startul cursei Hell Run by Naturalis 2019

A devenit deja o tradiție de a întâlni compania Hyundai Moldova în calitate de  partener al curselor desfășurate de organizația sportivă Sporter. Distribuitorul oficial Hyundai în RM, centrul auto „Pacific Motors” marchează prezența sa la evenimente, oferind diverse automobile, care însoțesc curajoșii participanți, motivându-i și contribuind la organizarea unui start de excepție pentru aceștia. Pe 26 octombrie, Hyundai Moldova va da startul cursei Hell Run by Naturalis, care se va desfășura în Grădina Botanică, începând cu ora 18:00. 

Automobilele Hyundai de ultimă generație sunt produse pentru a îmbunătăți viața oamenilor. Compania Hyundai Motor susține cu succes dezvoltarea sportului în masă și profesional, la nivel mondial. Sprijinul pentru evenimente sportive din Republica Moldova este, de asemenea, inclus în programul de inițiative sociale al centrului auto Pacific Motors.

În acest an, gama de modele Hyundai apare într-o nouă lumină, să faceți cunoștință cu acestea puteți în incinta centrului auto situat pe strada Calea Moșilor, 5/1.

Hell Run by Naturalis 2019 reprezintă o cursă de alergare non-competitivă, dedicată întregii familii. Traseul are doar 4,2 km, iar pentru că evenimentul este organizat cu ocazia Halloween-ului, până vor ajunge la finiș, alergătorii vor avea parte de tot felul de ”surprize” care îi vor speria și distra în același timp. Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra, accesați: https://hellrun.md/ro/

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare