loading...

Aqua unIQa se pregătește pentru cursa Maratonul de Crăciun by Naturalis

Se apropie acele zile în care și cei mari, și cei mici se bucură și se încarcă de emoții magice. Aqua unIQa îți propune să întâmpini sărbătorile într-un mod neobișnuit - participând la Maratonul de Crăciun by Naturalis, care se va desfășura pe 22 decembrie, în PMAN

27 noiembrie, 10:12540
24 octombrie, 07:49231

Pregătește-ți costumul! Hell Run by Naturalis e foarte-foarte aproape!

Știm că soarele apune foarte devreme, că e frig, că cerul înnorat, ceața și căderea melancolică a frunzelor te alungă în casă și te îndeamnă să te cuibărești sub pătură, cu o cană de ceai fierbinte, cu un serial de sezon, cu popcorn, cu ciocolată caldă...  Dar ce-ai zice dacă ai lăsa toate astea pentru mai târziu? Dacă ai ieși din monotonia asta tomnatică și te-ai aventura într-o cursă de alergare? Una nocturnă, cu personaje malefice, cu premii, cadouri, cu muzică și agitația specifică Halloween-ului?  Ai devenit curios? Foarte bine! Căci sâmbătă, 26 octombrie, în Grădina Botanică se va desfășura cea de-a patra ediție a cursei Hell Run by Naturalis!

Hell Run este singura cursă de alergare costumată din țară care se desfășoară noaptea. La eveniment pot participa și maturii, și copiii deopotrivă, traseul având doar 4,2 km. Singura condiție pe care trebuie s-o respecte alergătorii este să se deghizeze sau să poarte costume cât mai înfricoșătoare și distractive. 

De ce să nu ratezi un astfel de eveniment? Simplu! Niciun alt traseu nu-ți va oferi atâtea emoții contradictorii precum o va face traseul Hell Run.  De-a lungul celor 4,2 km vei da peste tot felul de ”creaturi” care vor încerca să te distragă de la drum, să te sperie, dar și să te înveselească! Cursa este una non-competitivă, dispoziția bună și atmosfera veselă sunt cele care vor transforma evenimentul în unul cu adevărat memorabil. 

Mai mult, la linia de start, fiecare participant care s-a înregistrat la cursă și a achitat taxa de participare, va primi câte o traistă pe care o va putea umple, în timpul cursei, cu diferite cadouri și dulciuri de la parteneri. 

Evenimentul se va desfășura pe 26 octombrie, la Grădina Botanică, începând cu ora 18:00. Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra, accesați: https://hellrun.md/ro/ 

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare