loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 April, 14:556800
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 March, 08:0019200
24 October, 07:49640

Pregătește-ți costumul! Hell Run by Naturalis e foarte-foarte aproape!

Știm că soarele apune foarte devreme, că e frig, că cerul înnorat, ceața și căderea melancolică a frunzelor te alungă în casă și te îndeamnă să te cuibărești sub pătură, cu o cană de ceai fierbinte, cu un serial de sezon, cu popcorn, cu ciocolată caldă...  Dar ce-ai zice dacă ai lăsa toate astea pentru mai târziu? Dacă ai ieși din monotonia asta tomnatică și te-ai aventura într-o cursă de alergare? Una nocturnă, cu personaje malefice, cu premii, cadouri, cu muzică și agitația specifică Halloween-ului?  Ai devenit curios? Foarte bine! Căci sâmbătă, 26 octombrie, în Grădina Botanică se va desfășura cea de-a patra ediție a cursei Hell Run by Naturalis!

Hell Run este singura cursă de alergare costumată din țară care se desfășoară noaptea. La eveniment pot participa și maturii, și copiii deopotrivă, traseul având doar 4,2 km. Singura condiție pe care trebuie s-o respecte alergătorii este să se deghizeze sau să poarte costume cât mai înfricoșătoare și distractive. 

De ce să nu ratezi un astfel de eveniment? Simplu! Niciun alt traseu nu-ți va oferi atâtea emoții contradictorii precum o va face traseul Hell Run.  De-a lungul celor 4,2 km vei da peste tot felul de ”creaturi” care vor încerca să te distragă de la drum, să te sperie, dar și să te înveselească! Cursa este una non-competitivă, dispoziția bună și atmosfera veselă sunt cele care vor transforma evenimentul în unul cu adevărat memorabil. 

Mai mult, la linia de start, fiecare participant care s-a înregistrat la cursă și a achitat taxa de participare, va primi câte o traistă pe care o va putea umple, în timpul cursei, cu diferite cadouri și dulciuri de la parteneri. 

Evenimentul se va desfășura pe 26 octombrie, la Grădina Botanică, începând cu ora 18:00. Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra, accesați: https://hellrun.md/ro/ 

source link sporter.md
0
similar news