loading...

Traumeel: cum să alergi un ultramaraton fără leziuni și inflamații

Competițiile serioase precum ultramaratonul Rubicon sunt o adevărată încercare pentru ligamentele, tendoanele și articulațiile sportivilor. 14 ingrediente naturale din compoziția Traumeel vă vor ajuta să faceți față disconfortului în timpul alergării, să vă vindecați rapid în urma entorselor și traumatismelor.

28 ianuarie, 12:291410
Apa OM va sprijini participanții la cursa Rubicon 2021

Pe 19 februarie va lua startul Rubicon – cea mai extremă cursă din Moldova. Timp de trei zile, sportivii, în limitele capacităților lor, vor cuceri etapă cu etapă, kilometru cu kilometru. Apa „OM”, partenerul oficial al cursei, îi va ajuta să-și mențină forța și echilibrul de apă pe toată durata cursei.

27 ianuarie, 11:141520
Ultramaratonul Rubicon revine

În luna februarie 2021, va avea loc cea mai importantă cursă din Moldova și unul dintre evenimentele cele mai importante din istoria curselor din țară – ultramaratonul Rubicon.

31 decembrie, 16:244380
31 decembrie, 16:24438

Ultramaratonul Rubicon revine

 

În luna februarie 2021, va avea loc cea mai importantă cursă din Moldova și unul dintre evenimentele cele mai importante din istoria curselor din țară – ultramaratonul Rubicon.

Atleții din toată Moldova se vor reuni ca să alerge cot la cot prin toată țara, în ciuda frigului, ploii și temperaturilor scăzute, pentru ca în fine să cucerească titlul de ultramaratoniști.

Ultramaratonul Rubicon este o cursă de releu care a avut loc trei ani consecutiv și a cuprins întreaga țară, de la nord la sud. În acești trei ani, evenimentul a acoperit un traseu care a străbătut toată Moldova, inclusiv regiunea transnistreană.

Prima etapă a Rubiconului a început în 2017. La releu au participat aproximativ 200 de sportivi, care au parcurs distanța de 463 km în trei zile și două nopți. Atleții au traversat 14 raioane din Moldova și Transnistria.

În 2018, a avut loc cea de-a doua etapă a Rubiconului, care a acoperit raioanele din centrul țării. La acea ediție au participat 150 de sportive, care, timp de 55 de ore, au parcurs aproximativ 502 km, traversând 14 raioane.

În 2019, s-a desfășurat cea de-a treia etapă a cursei Rubicon. Circa 125 de atleți și alergători amatori au străbătut toate raioanele din vestul Moldovei, parcurgând o distanță de 540,3 km. Cursa a durat 58 de ore și 47 de minute.

Mai multe detalii despre Rubicon 2021 vor fi anunțate mai târziu.

Urmăriți știrile noastre pe sporter.md și pe pagina de Facebook Sporter.md.

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare