loading...

Nu sunt fotomodele, ci fotbaliștii României U21

Fotbaliștii selecționatei noastre, România U21, s-au relaxat la piscină în dimineața zilei de marți, 25 iunie 2019. Fotbaliștii care au remizat cu Franța U21, scor 0-0, și care au obținut calificarea în semifinalele lui Euro 2019, au avut liber de la antrenament.

25 June, 13:18100
„TVR MOLDOVA” - partenerul media al „Triathlon Triumph by BMW i”

Portalul de televiziune „TVR MOLDOVA” este partenerul campionatului anual de triatlon în aer liber din Moldova „Triathlon Triumph by BMW”. Evenimentul va avea loc pe 14 iulie în parcul „Valea Morilor” din capitală. La aceasta vor participa atât sportivi profesioniști, cât și amatori de triatlon din Moldova și din țări străine. Pe 13 iulie 2019, în cadrul campionatului va avea loc și competiția pentru copii „Kids Triumph”.

25 June, 12:5660
Simona Halep ameninţă că se retrage din Fed Cup

Simona Halep ameninţă cu faptul că nu va mai onora convocările la Fed Cup. Nemulţumirea sportivei vine în contextul în care Federaţia Internaţională de Tenis vrea să schimbe din temelii actualul format.

25 June, 09:3880
Grăbește-te să te înregistrezi la „Triathlon Triumph” la preț redus

Pe 14 iulie, în parcul „Valea Morilor” din capitală va avea loc cel de-al treilea campionat de triatlon în aer liber la distanța Olimpică – „Triathlon Triumph by BMW i”. Sportivii, care doresc să-și încerce forțele în această disciplină sportivă, mai au timp să se înregistreze la preț redus, deoarece din 2 iulie costul înregistrării va crește.

25 June, 08:42110
18 March, 07:05149

Alexandra Perper – locul doi în proba de dublu a turneului W15 Cancun

Jucătoarea de tenis din R. Moldova, Alexandra Perper, a urcat pe a doua treaptă a podiumului de onoare la turneul W15 Cancun, proba de dublu.

Fiind cap de serie nr. 4 în pereche cu rusoaica Dasha Ivanova, Alexandra Perper a reușit să se califice în faza finală a competiției din Mexic, însă acolo a cedat în fața capilor de serie nr. 1 Emily Appleton (Marea Britanie) și Maria Portillo Ramirez (Mexic) cu scorul 6:7 4:6.

La simplu, sportiva noastră s-a oprit în prima rundă.

source link FNTM.md
0
similar news