loading...

Au alergat 10 mile cu 25 de obstacole pentru o cauză nobilă

Cu toate că puțini știu despre asta, dar în Marea Britanie activează un centru de caritate pentru copiii din Moldova. Centrul Phoenix a fost înființat de Victoria Dunford, o cetățeană a Republicii Moldova, care ulterior, pentru activitățile sale de voluntariat a fost decorată de regina Marii Britanii

20 iunie, 05:4670
UEFA a confirmat în apel suspendarea lui Neymar pentru trei meciuri

Atacantul vedetă al echipei de fotbal PSG, brazilianul Neymar, nu va disputa următoarele trei meciuri în Liga Campionilor, după ce UEFA a respins miercuri apelul depus de gruparea pariziană faţă de suspendarea acestuia în urma insultelor adresate arbitrilor pe reţelele de socializare la finalul meciului cu Manchester United (1-3) din luna martie, scrie AFP.

19 iunie, 13:02160
6 noiembrie, 08:53346

Alexandra Perper a înregistrat prima victorie la turneul ”$25,000 Lawrence, KS”

Alexandra Perper a înregistrat prima victorie la turneul ”$25,000 Lawrence, KS”. Jucătoarea noastră s-a calificat în runda a doua a turneului din seria ITF Womens Circuit din Statele Unite ale Americii.

În prima rundă la simplu, sportiva noastră a învins-o în trei seturi pe Nadja Gilchrist (SUA) cu scorul de 6:7 7:5 6:2.

În proba de dublu a turneului, Alexandra evoluează în pereche cu românca Gabriela Talaba, fiind capi de serie nr. 4. În prima rundă, duetul moldo-român va întâlni pe teren perechea Vladica Babic (MNE) – Ena Shibahara (SUA). 

Menționăm că jucătoarea noastră de tenis evoluează la acest turneu cu susținerea președintelui FTM, Ceslav Ciuhrii. 

sursa FNTM.md
0
Noutați asemănătoare