loading...

Nu sunt fotomodele, ci fotbaliștii României U21

Fotbaliștii selecționatei noastre, România U21, s-au relaxat la piscină în dimineața zilei de marți, 25 iunie 2019. Fotbaliștii care au remizat cu Franța U21, scor 0-0, și care au obținut calificarea în semifinalele lui Euro 2019, au avut liber de la antrenament.

25 iunie, 13:18110
„TVR MOLDOVA” - partenerul media al „Triathlon Triumph by BMW i”

Portalul de televiziune „TVR MOLDOVA” este partenerul campionatului anual de triatlon în aer liber din Moldova „Triathlon Triumph by BMW”. Evenimentul va avea loc pe 14 iulie în parcul „Valea Morilor” din capitală. La aceasta vor participa atât sportivi profesioniști, cât și amatori de triatlon din Moldova și din țări străine. Pe 13 iulie 2019, în cadrul campionatului va avea loc și competiția pentru copii „Kids Triumph”.

25 iunie, 12:5660
Simona Halep ameninţă că se retrage din Fed Cup

Simona Halep ameninţă cu faptul că nu va mai onora convocările la Fed Cup. Nemulţumirea sportivei vine în contextul în care Federaţia Internaţională de Tenis vrea să schimbe din temelii actualul format.

25 iunie, 09:3880
Grăbește-te să te înregistrezi la „Triathlon Triumph” la preț redus

Pe 14 iulie, în parcul „Valea Morilor” din capitală va avea loc cel de-al treilea campionat de triatlon în aer liber la distanța Olimpică – „Triathlon Triumph by BMW i”. Sportivii, care doresc să-și încerce forțele în această disciplină sportivă, mai au timp să se înregistreze la preț redus, deoarece din 2 iulie costul înregistrării va crește.

25 iunie, 08:42110
23 aprilie, 06:07103

Alexandra Perper și Abigail Rencheli, în runda a doua a calificărilor la W25 Osprey

Jucătoarele de tenis din R. Moldova, Alexandra Perper și Abigail Rencheli s-au calificat în runda a doua a calificărilor turneul internațional W25 Osprey din Florida, SUA.

În prima runda, Alexandra, cap de serie nr. 7, a învins-o pe americanca Sofia Camila Rojas cu scorul 6:3 6:2, iar Abigail s-a impus în fața Catherinei Leduc din Canada, cap de serie nr. 12, cu scorul 6:3 6:3.

Pentru calificare pe tabloul principal, Alexandra va lupta cu Mara Schmidt (SUA), iar Abigail - cu Pamela Montez (SUA), cap de serie nr. 5.

sursa FNTM.md
0
Noutați asemănătoare