loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:556330
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0018500
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:005790
23 aprilie, 06:07391

Alexandra Perper și Abigail Rencheli, în runda a doua a calificărilor la W25 Osprey

Jucătoarele de tenis din R. Moldova, Alexandra Perper și Abigail Rencheli s-au calificat în runda a doua a calificărilor turneul internațional W25 Osprey din Florida, SUA.

În prima runda, Alexandra, cap de serie nr. 7, a învins-o pe americanca Sofia Camila Rojas cu scorul 6:3 6:2, iar Abigail s-a impus în fața Catherinei Leduc din Canada, cap de serie nr. 12, cu scorul 6:3 6:3.

Pentru calificare pe tabloul principal, Alexandra va lupta cu Mara Schmidt (SUA), iar Abigail - cu Pamela Montez (SUA), cap de serie nr. 5.

sursa FNTM.md
0
Noutați asemănătoare