loading...

Au alergat 10 mile cu 25 de obstacole pentru o cauză nobilă

Cu toate că puțini știu despre asta, dar în Marea Britanie activează un centru de caritate pentru copiii din Moldova. Centrul Phoenix a fost înființat de Victoria Dunford, o cetățeană a Republicii Moldova, care ulterior, pentru activitățile sale de voluntariat a fost decorată de regina Marii Britanii

20 iunie, 05:4670
UEFA a confirmat în apel suspendarea lui Neymar pentru trei meciuri

Atacantul vedetă al echipei de fotbal PSG, brazilianul Neymar, nu va disputa următoarele trei meciuri în Liga Campionilor, după ce UEFA a respins miercuri apelul depus de gruparea pariziană faţă de suspendarea acestuia în urma insultelor adresate arbitrilor pe reţelele de socializare la finalul meciului cu Manchester United (1-3) din luna martie, scrie AFP.

19 iunie, 13:02160
22 aprilie, 10:2585

Alexandra Perper și Abigail Rencheli participă la turneul W25 Osprey

Reprezentantele Republicii Moldova, Alexandra Perper și Abigail Rencheli, participă la turneul internațional W25 Osprey, Florida, SUA.

Ambele jucătoare își încep parcursul din calificări. Alexandra Perper, cap de serie nr. 7, o va întâlni în primul meci pe americanca Sofia Camila Rojas, iar Abigail Renchelii - pe Catherine Leduc din Canada, cap de serie nr. 12. 

sursa FNTM.md
0
Noutați asemănătoare