loading...

Extinzând hotarele: Maratonul Chișinău, alergat virtual și în India

Duminică, 27 septembrie, s-a încheiat cea mai neobișnuită și mai internațională ediție a Maratonului de la Chișinău — Online Chisinau International Marathon 2020. În această zi, alergătorii în tricourile decorate cu însemnele competiției au putut fi văzuți nu doar la Chișinău, ci și la Ungheni, Bălți, Soroca, în mai multe orașe din Transnistria, în SUA, Italia, România, Grecia și chiar în India.

5 octombrie, 16:26960
Până la startul Online Chisinau Marathon 2020 au mai rămas 2 zile

Puteți susține cel mai mare eveniment sportiv din Moldova oriunde v-ați afla – în țară sau peste hotare, alergând una dintre distanțele selectate. Organizatorii sugerează să purtați un tricou de la edițiile precedente ale maratonului sau de la orice alt eveniment Sporter, pentru a simți că împreună suntem uniți. Fiecare participant își alege singur traseul pentru cursă.

25 septembrie, 14:242290
Aheel, un dispozitiv inteligent

Dacă îți place să alergi, atunci e posibil că ai auzit despre tehnici de alergare traumatice și netraumatice. Pe scurt, aterizarea pe călcâi în timp ce alergați este periculoasă pentru genunchi, spate și articulații.

25 septembrie, 13:262030
Maraton în Moldova! Fără circulație blocată

Duminică, 27 septembrie, locuitorii Republicii Moldova vor fi reuniți de un eveniment unic – Maratonul Internațional Chișinău. În acest an, din cauza restricțiilor, competiția va avea loc online.

16 septembrie, 18:533320
23 august, 12:091606

Daună pentru Eugenie Bouchard: Nu o să îţi vină să crezi ce a făcut un fan

Un bărbat a fost arestat deoarece s-a dat drept fratele lui Eugenie Bouchard. Impostorul a consumat în valoare de 42 de mii de dolari la un hotel de cinci stele din Miami pe nota de plată a jucătoarei de tenis canadience.

Bărbatul care s-a dat drept fratele lui Bouchard, Will, a fost identificat drept Shlomo Azari (24 de ani) şi a fost trimis în judecată pentru fraudă, furt de identitate şi jaf. Conform WSVN, poliţia l-a găsit pe Azari la 1 Hotel South Beach, din Miami, un hotel unde obişnuieşte să stea Bouchard.

Azari nu are astfel niciun grad de rudenie cu locul 119 WTA şi nici nu s-au cunoscut vreodată. Impostorul s-a dat drept Will Bouchard în ultimele două luni şi a consumat în valoare de 42 de mii de dolari la hotelul din Miami, răsfăţându-se cu cele mai bune şi scumpe mâncăruri şi băuturi.

Mai mult, poliţiştii au descoperit cocaină în posesia lui Azari atunci când l-au arestat.

Azari a reuşit să se drea drept Will Bouchard, în ciuda faptului că nu seamănă deloc cu fratele celebrei jucătoare de tenis.

Conform Fox News, conducerea hotelului a deschis o anchetă după ce, pe 30 iulie, fuseseră deja cheltuiţi 29 de mii de dolari din continul canadiencei, de un presupus membru al echipei sale.

sursa stiri.md
0
Noutați asemănătoare