loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:554040
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0015020
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:003960
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:373360
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:234850
23 august, 12:091265

Daună pentru Eugenie Bouchard: Nu o să îţi vină să crezi ce a făcut un fan

Un bărbat a fost arestat deoarece s-a dat drept fratele lui Eugenie Bouchard. Impostorul a consumat în valoare de 42 de mii de dolari la un hotel de cinci stele din Miami pe nota de plată a jucătoarei de tenis canadience.

Bărbatul care s-a dat drept fratele lui Bouchard, Will, a fost identificat drept Shlomo Azari (24 de ani) şi a fost trimis în judecată pentru fraudă, furt de identitate şi jaf. Conform WSVN, poliţia l-a găsit pe Azari la 1 Hotel South Beach, din Miami, un hotel unde obişnuieşte să stea Bouchard.

Azari nu are astfel niciun grad de rudenie cu locul 119 WTA şi nici nu s-au cunoscut vreodată. Impostorul s-a dat drept Will Bouchard în ultimele două luni şi a consumat în valoare de 42 de mii de dolari la hotelul din Miami, răsfăţându-se cu cele mai bune şi scumpe mâncăruri şi băuturi.

Mai mult, poliţiştii au descoperit cocaină în posesia lui Azari atunci când l-au arestat.

Azari a reuşit să se drea drept Will Bouchard, în ciuda faptului că nu seamănă deloc cu fratele celebrei jucătoare de tenis.

Conform Fox News, conducerea hotelului a deschis o anchetă după ce, pe 30 iulie, fuseseră deja cheltuiţi 29 de mii de dolari din continul canadiencei, de un presupus membru al echipei sale.

sursa stiri.md
0
Noutați asemănătoare