loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:554220
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0015250
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:004120
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:373420
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:234970
6 mai, 06:00477

Francezul Luca van Assche și belarusa Anastasiya Abramovich au câștigat turneul J5 Chișinău


Sâmbătă, 4 mai 2019, au avut loc meciurile finale și ceremonia de premiere a turneului internațional J5 Chișinău. Competiția a fost organizată de Federația Națională de Tenis din Moldova. Sponsor general este Regata Imobiliare.

La simplu masculin, turneul a fost câștigat de francezul Luca van Assche, iar locul doi a fost ocupat de bulgarul Samuil Konov. 

În faza finală, Luca van Assche s-a impus în fața lui Samuil Konov cu scorul 6:1 6:3.

La simplu feminin, câștigătoare a devenit belarusa Anastasiya Abramovich, iar locul doi a fost ocupat de rusoaica Anna Zyryanova.

În meciul final, Anastasiya Abramovich a învins-o în două seturi pe Anna Zyryanova cu scorul de 6:4 6:2.

Îndată după meciuri a avut loc ceremonia de premiere a câștigătorilor.

sursa FNTM.md
0
Noutați asemănătoare